Έξω η Σερίνα από το Roland Garros!

Η Σερίνα Γουίλιαμς δεν συνεχίζει στο Παρίσι. Η Αμερικανίδα εξαιτίας εντός τραυματισμού, που δεν είχε υποπέσει ποτέ ξανά στο παρελθον, αναγκάζεται να αποχωρήσει από την συνέχεια της διοργάνωσης.
Σπύρος Δημολίτσας
04/06/2018 • 18:59
Η Σερένα Γουίλιαμς
  • shares
Ένας σοβαρός τραυματισμός από ότι φαίνεται δεν θα επιτρέψει στην Σερίνα Γουίλιαμς να συνεχίσει στο Παρίσι. Η Αμερικανίδα που επέστρεψε στα κορτ μετά την γέννηση του γιου της αποκάλυψε πως αισθάνθηκε πόνους κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με την Γερμανίδα Γιούλια Γκέργκες το περασμένο Σάββατο με αποτέλεσμα μην μπορεί καν να σερβίρει!

''Έβαλα αρκετή ταινία και νάρθηκα για να δω πώς θα νιώθω σε συνθήκες αγώνα. Είναι δύσκολο να παίξω όταν δεν μπορώ να σερβίρω. Ποτέ δεν είχα τέτοιο τραυματισμό στο παρελθόν, ποτέ δεν το αισθάνθηκα στη ζωή μου και ήταν πολύ οδυνηρό. Δεν ξέρω τι να κάνω". είπε η κάτοχος 23 Grand Slam κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου.

Η Γούλιαμς θα βγάλει ακτινογραφίες και η κατάσταση της θα εκτιμηθεί το αργότερο μέχρι την Τρίτη. Άγνωστο ακόμα αν θα μπορέσει να λάβει μέρος στο αγαπημένο της τουρνουά του Wimbledon που ακολουθεί και έχει στεφθεί πρωταθλήτρια 7 φορές. Τέλος, ο αγώνας φυσικά απέναντι στην Ρωσίδα Μαρία Σαράποβα για τον 4ο γύρο ακυρώθηκε.


 


Γράψτε το σχόλιο σας...
15/11/2018 • 08:00

Με κίνητρο στα δύσκολα η "γαλανόλευκη". Ματς για γκολ σε Κροατία, Αγγλία

Η Ελλάδa και η Αυστρία θέλουν τη νίκη και με βάση το κίνητρό τους μπορούν να τα καταφέρουν. Ματς για γκολ περιμένουμε στο Βέλγιο, στην Κροατία και στην φιλικά αναμέτρηση της Αγγλίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες

14/11/2018 • 10:51