Με Λιβάια για το …repeat τίτλου

Η ΑΕΚ ενημέρωσε επίσημα τη Λας Πάλμας ότι θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του Κροάτη επιθετικού κι έτσι ο Μάρκο Λιβάια θα παραμείνει στα κιτρινόμαυρα.

Ο Μάρκο Λιβάια ήταν από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που έκαναν τη διαφορά στο φετινό πρωτάθλημα, το οποίο βρήκε την Ένωση να πανηγυρίζει την επιστροφή της στην κορυφή. Για τον λόγο αυτό οι “κιτρινόμαυροι” δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να επιτρέψουν στη Λας Πάλμας να κάνει …όνειρα για επιστροφή του Κροάτη στην Ισπανία.

Έτσι κι αλλιώς όταν το προηγούμενο καλοκαίρι η Ένωση έφερνε στη χώρα μας ως δανεικό τον Λιβάια, είχε φροντίσει να βάλει στο συμβόλαιο οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του παίκτη έναντι 1,8 εκ. ευρώ. Με το συγκεκριμένο τίμημα οι Ισπανοί δεν θα είχαν καν το δικαίωμα να ζητήσουν την επιστροφή του έμπειρου επιθετικού στην ομάδα τους.

Για τον λόγο αυτό το βράδυ της Δευτέρας (21/5) επίσημα η ΠΑΕ ΑΕΚ απέστειλε έγγραφο στη Λας Πάλμας προκειμένου να την ενημερώσει ότι αποφάσισε να κάνει χρήση του δικαιώματός της για ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του Μάρκο Λιβάια, πληρώνοντας το ανάλογο αντίτιμο.

Αυτό σημαίνει ότι γίνεται πράξη η επιθυμία του Κροάτη επιθετικού, ο οποίος μετά τον τελικό κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ είχε τονίσει στην κάμερα των καναλιών Novasports ότι θέλει να συνεχίσει να φορά τη φανέλα με τον Δικέφαλο αετό στο στήθος. 

Με τα νέα δεδομένα ο Λιβάια θα παραμείνει παίκτης της ΑΕΚ ως το καλοκαίρι του 2021.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.