Τουρσουνίδης: «Αμφίρροπο ντέρμπι»

Δύσκολα χωρούν προγνωστικά στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Γιώργο Τουρσουνίδη.

Δύσκολα χωρούν προγνωστικά στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Γιώργο Τουρσουνίδη. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «Δικέφαλου» του Βορρά αναφέρθηκε στον Θοδωρή Ζαγοράκη, στην συμπεριφορά των φιλάθλων της ομάδας και στις διοικητικές εξελίξεις της ομάδας. Ο Τουρσουνίδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FΜ». Αναλυτικά:

Για το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού:
“Πάντα, ένα παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό κεντρίζει το ενδιαφέρον γιατί δεν έχει μόνο βαθμολογική σημασία. Οι δύο ομάδες παίζουν και για το γόητρο και την ιστορία τους. Σίγουρα μετράνε οι απώλειες που έχει ο ΠΑΟΚ, αλλά νομίζω ότι σε τέτοια παιχνίδια μετράει περισσότερο η διάθεση και το πάθος. Ο Ολυμπιακός σε περίπτωση που χάσει το ματς, κατ’ εμένα θα χάσει και το πρωτάθλημα. Από άλλη μεριά ο ΠΑΟΚ θέλει να νικήσει, όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για να επανέλθει η ηρεμία μετά και τον αποκλεισμό από το κύπελλο. Η ομάδα αντέδρασε πολύ θετικά στον αγώνα με την ΑΕΚ και πιστεύω ότι και σε αυτό το παιχνίδι θα παρουσιαστεί όπως πρέπει. Σίγουρα δεν είναι καλό που λείπουν παίκτες, οι οποίοι αποτελούν τον κορμό της ομάδας. Όταν μπει ένα πιτσιρικάς σίγουρα δεν θα είναι στην κατάσταση όσο ένας ποδοσφαιριστής που έχει εμπειρία. Πάντα λέω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο. Έτσι και σε αυτό το παιχνίδι και παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει δε νομίζω ότι έχει να φοβηθεί κάτι και να βγει αλώβητος από την αναμέτρηση”.
 
Για το αν μπορεί ο νεανικός ΠΑΟΚ να αντεπεξέλθει τα επόμενα χρόνια:
“Αυτό είναι κάτι που πρέπει να δουλευτεί και να στηριχθούν τα νέα αυτά παιδιά. Χρειάζεται υπομονή για τα επόμενα χρόνια, πρέπει να έρθουμε κοντά σε αυτά τα παιδιά για να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα”.
 
Για την συμπεριφορά των οπαδών του ΠΑΟΚ:
“Η αλήθεια είναι ότι όλους μας επηρέασε ο αποκλεισμός από τον Ατρόμητο στο κύπελλο. Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι πιο ήρεμα τα πράγματα, γιατί αυτά τα γεγονότα, σε καμία περίπτωση δεν βοηθούν την ομάδα. Την αποσυντονίζουν και δημιουργούν προβλήματα”.
 
Για τις διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ:
“Τον Βρύζα τον πιστεύω. Έχει παίξει μπάλα για πολλά χρόνια, ενώ έχει δοκιμαστεί και διοικητικά. Η νοοτροπία μας είναι πίσω σε όλα τα θέματα”.

Για τον Θοδωρή Ζαγοράκη:
“Η αλήθεια είναι ότι ουδείς αλάνθαστος, ο Ζαγοράκης έκανε λάθη, αλλά και πολλά καλά. Ανέλαβε την ομάδα την στιγμή που ήταν στο μηδέν. Συσπείρωσε την ομάδα και έφερε πίσω τον κόσμο. Συμμάζεψε την ομάδα γενικά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.