Νέα προβλήματα με Τόχα και Γιάκομπ

Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησαν την Πέμπτη οι Κάρλος Τόχα και Βίκτορας Γιάκομπ, στην προπόνηση της Πέμπτης.

Και εκεί που ο Μίχαλ Πρόμπιερζ υπολόγιζε πως είχε λύσει τα περισσότερα από τα προβλήματα που τον απασχολούσαν, ξαφνικά νέα θέματα προκύπτουν με δύο από τους ποδοσφαιριστές που προόριζε για το βασικό σχήμα της Κυριακής. Πρόκειται για τους Κάρλος Τόχα και Βικτοράς Γιάκομπ οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης. Ο Κολομβιανός εξαιτίας ενός αιματώματος στο δεξί τετρακέφαλο και ο Ρουμάνος, λόγω ενοχλήσεων στον τένοντα. Η συμμετοχή και των δύο , κόντρα στον Παναιτωλικό, θα ξεκαθαρίσει στην τελευταία δυνατή εκγύμναση της Παρασκευής.

Μόνοι τους απασχολήθηκαν ακόμη οι Γκαρσία, Σανκαρέ και Τοπούζης, ενώ στον αντίποδα ο Γιώργος Κατίδης, επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Πρόμπιερζ για την Κυριακή. Κανονικά προπονείται επίσης ο Ελντιν Γιακούποβιτς.

Οι κίτρινοι θα προπονηθούν την Παρασκευή στο «Κλ. Βικελίδης», με τον Πολωνό τεχνικό να δοκιμάζει το σχήμα του αγώνα, απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου.

Μιλάει ο Αθανασιάδης

Ενώπιον των δημοσιογράφων θα παρουσιαστεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης, κ. Θανάσης Αθανασιάδης, την προσεχή Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 3 το μεσημέρι. Ο κ. Αθανασιάδης θα αναφερθεί σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την κιτρινόμαυρη εταιρία.

Συνέντευξη τύπου και η Λέσχη

Στις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Δεκεμβρίου θα παραθέσει συνέντευξη τύπου η Λέσχη Φίλων Αρη στην αίθουσα τύπου του «Κλ. Βικελίδης». Μεταξύ άλλων θα αναλυθεί ο ισολογισμός της ΠΑΕ ο οποίος δόθηκε πρόσφατα στη δημοσιότητα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.