Απογοητευμένος ο Λάμπαρντ

Ο αποκλεισμός του από την ενδεκάδα της Τσέλσι και μάλιστα χωρίς εξήγηση από τον Αντρέ Βίλας Μπόας, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, έχει προκαλέσει μεγάλη απογοήτευση στον Φρανκ Λάμπαρντ.

Ο αποκλεισμός του από την ενδεκάδα της Τσέλσι και μάλιστα χωρίς εξήγηση από τον Αντρέ Βίλας Μπόας, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, έχει προκαλέσει μεγάλη απογοήτευση στον Φρανκ Λάμπαρντ. Πάντως, ο Αγγλος μέσος πρόσθεσε ότι επιθυμία του είναι να παραμείνει στο Στάμφορντ Μπριτζ, τουλάχιστον μέχρι τη λήξη του ισχύοντος συμβολαίου του.
 
Ο Λάμπαρντ ήταν αναπληρωματικός στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι, το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που ο Πορτογάλος προπονητής της Τσέλσι επέλεξε να τον αποκλείσει από την αρχική ενδεκάδα. Ωστόσο, ήταν ο παίκτης που με το γκολ που πέτυχε στο 82 λεπτό, έδωσε τη νίκη στους Λονδρέζους.
 
«Θέλω να παίζω, έτσι τόσο απλό. Είμαι 33 ετών, το καταλαβαίνω αυτό, αλλά θέλω να συνεχίσω να παίζω κανονικά γιατί ξέρω ότι έχω ακόμα πολλά να δώσω. Είμαι σε άριστη φόρμα, έχω διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο εδώ και αρκετό καιρό και τώρα αναγκάζομαι να μένω εκτός. Δεν έχω μιλήσει με τον προπονητή, έτσι δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό», σχολίασε ο Λάμπαρντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.