Αρχίζει το «κατηχητικό»

Μετά το σοκ της Τρίπολης και το ρεπό περισυλλογής που επακολούθησε, ο Μίχαλ Πρόμπιερζ μαζεύει τους ποδοσφαιριστές του στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρυσίου, προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία για το ματς με τον Παναιτωλικό στο «Κλ. Βικελίδης».

Μετά το σοκ της Τρίπολης και το ρεπό περισυλλογής που επακολούθησε, ο Μίχαλ Πρόμπιερζ μαζεύει τους ποδοσφαιριστές του στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρυσίου, προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία για το ματς με τον Παναιτωλικό στο «Κλ. Βικελίδης». Πριν απ΄ όλα όμως ο Πολωνός τεχνικός θα ανακοινώσει στους παίκτες του Αρη τις αποφάσεις τις οποίες πήρε από το βράδυ της Κυριακής και μετά, όπως άλλωστε τους προετοίμασε στα αποδυτήρια της Τρίπολης. Ο κ. Πρόμπιερζ φαίνεται αποφασισμένος για τη ρήξη και την ανατροπή με πρόσωπα και καταστάσεις που τον ενοχλούν, προκειμένου να ταρακουνηθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα και ν΄ αλλάξει πορεία το κιτρινόμαυρο καράβι, πριν χαθεί η χρονιά.

Αυτό που εικάζεται είναι πως ο 39χρονος προπονητής θα θέσει στο περιθώριο κάποιους παίκτες που τον έχουν απογοητεύσει, ενεργοποιώντας παράλληλα κάποιους άλλους που μέχρι τώρα έβλεπαν τα παιχνίδια από τον πάγκο ή την κερκίδα. Το να μαντέψει κανείς δεν είναι και τόσο δύσκολο, έχοντας προηγουμένως παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τον Αστέρα. Για παράδειγμα ο Σολτάνι με τον Μίσελ απογοήτευσαν με την εμφάνισή τους και μάλλον βρίσκονται πρώτοι στη σχετική λίστα. Ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε τον ίδιο τον Πολωνό για να διαπιστώσουμε τις προθέσεις του.

Με δεδομένο εξάλλου πως δεν υπήρξε σοβαρή εξέλιξη στο θέμα του ενδιαφέροντος της Πουέμπλα για τον Καστίγιο, ίσως δούμε τον Μεξικανό να κερδίζει πόντους στην ενδεκάδα.

Εξάλλου ο Πρόμπιερζ ελπίζει βάσιμα στην επιστροφή κάποιων από τους τραυματίες Κατίδη, Γιακούποβιτς, Βράνιες, προκειμένου να έχει περισσότερες επιλογές στη διάθεσή του ενόψει Παναιτωλικού. Υπενθυμίζεται η απουσία του Σανκαρέ, ενώ για τον Φατί το πιο πιθανό είναι να προλάβει το ματς και να μη προκύψει πρόβλημα με τη συμμετοχή του.       


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.