Λεμονής: “Ανέβηκε ο πήχης”

Ο Τάκης Λεμονής δήλωσε πως έτσι όπως εξελίχθηκε η τελευταία αγωνιστική δεν υπάρχει όριο ασφαλείας για τις ομάδες της ουράς.

Ο Τάκης Λεμονής δήλωσε πως έτσι όπως εξελίχθηκε η τελευταία αγωνιστική δεν υπάρχει όριο ασφαλείας για τις ομάδες της ουράς. «Αν κάνουμε υπολογισμούς θα χαθούμε. Ούτε όριο μπορούμε να βάλουμε. Τα χθεσινά αποτελέσματα ανέβασαν τον συντελεστή» είπε στο «NovaΣΠΟΡ FM».

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε ακόμη για:
Την αγωνιστική ανάταση του Άγγελου Χαριστέα:
«Έγιναν αρκετά πράγματα που ήταν δύσκολα για τον Άγγελο και την υπόλοιπη ομάδα. Στη συνέχεια ο κόσμος κατάλαβε πως δεν λύνονται έτσι οι παρεξηγήσεις. Αρχίσαμε μετά να δουλεύουμε και με το κλίμα στα αποδυτήρια. Θέλω να υπενθυμίσω ότι είμαστε σε δύσκολη θέση. Μας δίνει αυτοπεποίθηση ότι κερδίσαμε δύο συνεχόμενα παιχνίδια».

Τη δουλειά που γινόταν πριν στον Παναιτωλικό: «Δεν είναι της ώρας να μιλήσουμε για αυτό το θέμα. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε όσο πιο σκληρά γίνεται. Δεν νομίζω ότι δεν υπάρχει εξήγηση και δεν είναι μόνο ένα πράγμα. Είναι συνδυασμός πραγμάτων».

Το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, πάλι στο Αγρίνιο: «Σίγουρα θα είναι διαφορετικό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα. Χθες γνωρίζαμε τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων και ότι δεν ευνοούσαν. Ξέραμε ότι θα μπαίναμε σε περιπέτειες αν δεν κερδίζαμε. Προσπαθήσαμε να επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον μόνο σε μας. Και οι δύο ομάδες ήταν ζορισμένες. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτή την πίεση».

Τις εντυπώσεις του από την ομάδα: «Είμαι υπέρ της άποψης ότι όλα μπορούν να βελτιωθούν. Είχα ακούσει πολύ καλά πράγματα για τους ανθρώπους και τις εγκαταστάσεις, αλλά αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι η παραμονή. Μετά υπάρχει χρόνος για βελτιώσεις. Έχει γίνει τρομερή προσπάθεια από τον κόσμο, τη διοίκηση και το ΔΣ για να ανέβει η ομάδα στην κατηγορία, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό. Χρειάζεται επαγρύπνηση και να δουλεύουμε σωστά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.