Βέλλιος: «Η προσοχή μου στον Ηρακλή»

Ο Απόστολος Βέλλιος έβαλε για μια ακόμα φορά φρένο στα σενάρια, που τον θέλουν να συνεχίζει την καριέρα του σε άλλη ελληνική ομάδα, τονίζοντας πως είναι προσηλωμένος στον Ηρακλή.

Ο Απόστολος Βέλλιος έβαλε για μια ακόμα φορά φρένο στα σενάρια, που τον θέλουν να συνεχίζει την καριέρα του σε άλλη ελληνική ομάδα, τονίζοντας πως είναι προσηλωμένος στον Ηρακλή. Ο Έλληνας επιθετικός υπογράμμισε πως σε περίπτωση που αποχωρήσει από τους «κυανόλευκους», τότε θα ήθελε να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Ο Βέλλιος μίλησε στην εφημερίδα «Real News». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την απόφασή του να παίξει στο εξωτερικό σε μικρή ηλικία: «Ήθελα να βαδίσω από την αρχή, να κάνω ένα καινούργιο ξεκίνημα. Κακά τα ψέματα, είναι δύσκολο πράγμα το έξω, σύνθετο και καθόλου απλό. Πρώτα προσαρμόζεσαι σε μία νέα πραγματικότητα και μετά, αν είσαι καλός και αξίζεις, αγωνίζεσαι, κερδίζεις όλο και περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τον Ηρακλή και αν το θέλει ο Θεός να φύγω ξανά». 

Για το αν θέλει να επιστρέψει στην Αγγλία: «Δεν κλείνω τις πόρτες στην Αγγλία, πρόκειται για πρωτάθλημα με το δικό του χρώμα και τη δική του δυναμική, συναρπαστικό για ποδοσφαιριστές και φιλάθλους. Από την άλλη, μου αρέσει και το γερμανικό, θα δούμε. Αυτό που θέλω είναι να είμαι καλά και όλα θα γίνουν. Πάντως, όπου και να πάω, το ζητούμενο θα είναι να καλύπτονται οι φιλοδοξίες μου, δεν θα ήθελα έτσι απλά να φύγω για να πω ότι έφυγα πάλι από την Ελλάδα». 

Για τους στόχους του Ηρακλή: «Όλοι όσοι φοράμε τη φανέλα του θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα μας. Είμαστε μια οικογένεια και το καλό κλίμα φαίνεται και στο γήπεδο. Θα προσπαθήσουμε για τα πλέι οφ, ενώ δεν κρύβω ότι μας απασχολεί το Κύπελλο. Ο Ηρακλής έχει μεγάλη ιστορία και θα ήταν όνειρο για εμάς να προχωρήσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στον θεσμό». 

Για το σερί του Ολυμπιακού: «Είναι απίστευτο το σερί του Ολυμπιακού, που σε άλλα ματς παίζει καλά, σε άλλα όχι τόσο, όμως στο τέλος οι νίκες είναι αυτές που μετράνε. Το πλεονέκτημά του έναντι των άλλων έχει να κάνει με τις συνεχείς παρουσίες του στο Champions League, τα χρήματα που κερδίζει και τα οποία επενδύει σε μεταγραφές, διότι αυτή η οικονομική ευκολία τού επιτρέπει να διαφέρει από τους ανταγωνιστές του. Σίγουρα θα ήταν πιο όμορφο να υπάρχει ανταγωνισμός, όπως γίνεται στην Αγγλία, όπου ακόμη και μικρότερου βεληνεκούς ομάδες αμφισβητούν κάθε αγωνιστική την θεωρητική υπεροχή των μεγάλων, συχνά με επιτυχία». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.