Παραμένει στο Λονδίνο ο Φαλκάο

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο δε θα επιστρέψει στη Μονακό, μετά από απόφαση της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας του πριγκιπάτου.

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο δε θα επιστρέψει στη Μονακό, μετά από απόφαση της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας του πριγκιπάτου. Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος των Μονεγάσκων, Βαντίμ Βασίλιεφ, υπογράμμισε πως η ομάδα του αποφάσισε να αφήσει τον Κολομβιανό επιθετικό στην Τσέλσι, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, λόγω του τραυματισμού του. Παράλληλα, Ο Βασίλιεφ τόνισε πως η Μονακό βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Βάγκνερ Λαβ. 

Χαρακτηριστικά, ο αντιπρόεδρος της ομάδας του πριγκιπάτου τόνισε: «Ο Φαλκάο είναι τραυματίας. Έχει ακόμη 6-8 εβδομάδες για να επιστρέψει. Αποφασίσαμε να μην τον πάρουμε πίσω στη Μονακό για την ώρα».

Στη συνέχεια, δήλωσε για τις κινήσεις των Μονεγάσκων στο μετεγγραφικό παζάρι: «Περιμένουμε την άφιξη του Βάγκνερ Λοβ στις επόμενες ημέρες. Θα είναι η επόμενη μεταγραφή. Ο Ελ Σαραουί δεν είναι στα πλάνα του προπονητή. Διαπραγματευόμαστε την αποχώρησή του. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να το κάνουμε και εξετάζουμε την καλύτερη λύση για εκείνον».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.