«Λύτρωση» με Ντάμετ

Σε ένα συναρπαστικό ματς στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγήθηκε με 0-2 και 2-3, ωστόσο η Νιούκαστλ με γκολ του Ντάμετ στο 90’ «έκλεψε» τον βαθμό της ισοπαλίας (3-3).

Σε ένα συναρπαστικό ματς στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγήθηκε με 0-2 και 2-3, ωστόσο η Νιούκαστλ με γκολ του Ντάμετ στο 90’ «έκλεψε» τον βαθμό της ισοπαλίας (3-3).

Οι «κόκκινοι διάβολοι» με δύο γκολ πριν το 40ο λεπτό από τους Ρούνεϊ και Λίνγκαρντ έδειξαν ότι θα είχαν εύκολο βράδυ, όμως είχαν υπολογίσει χωρίς τον… ξενοδόχο. Και όπου ξενοδόχος βάλτε τη Νιούκαστλ.

Η ομάδα του ΜακΛάρεν μείωσε σε 1-2 με τον Βαϊνάλντουμ πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 45λέπτου και στο 67’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μίτροβιτς ισοφάρισαν σε 2-2. Ο Ρούνεϊ στο 79’ έβαλε και πάλι την ομάδα του σε θέση οδηγού (2-3), όμως οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και με γκολ του Ντάμετ στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας ισοφάρισαν στο τελικό 3-3 και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Την ίδια ώρα, η Γουέστ Χαμ αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ από τη Μπόρνμουθ, με γκολάρες των Παγέτ και Βαλέντσια έφερε… τούμπα το ματς και πήρε τη νίκη (1-3) που την έφερε στην 5η θέση της Πρέμιερ Λιγκ. 

Νίκη με σπουδαία βαθμολογική σημασία πέτυχε η Άστον Βίλα, η οποία επικράτησε 1-0 της Κρίσταλ Πάλας και την άφησε για τέταρτο σερί παιχνίδι μακριά από τα «τρίποντα». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.