Δεν αφήνει τον «Παπ» η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα φέρεται διατεθειμένη να ματσάρει την πρόταση του Ολυμπιακού και να εντάξει άμεσα τον Κώστα Παπανικολάου στο έμψυχο δυναμικό της, χαλώντας την επιστροφή του Έλληνα παίκτη στον Πειραιά.

Η Μπαρτσελόνα φέρεται διατεθειμένη να ματσάρει την πρόταση του Ολυμπιακού και να εντάξει άμεσα τον Κώστα Παπανικολάου στο έμψυχο δυναμικό της, χαλώντας την επιστροφή του Έλληνα παίκτη στον Πειραιά. Οι Καταλανοί φέρονται διατεθειμένοι να καταβάλουν τις 350 χιλιάδες ευρώ, που προβλέπει η συμφωνία των «ερυθρολεύκων» με τον διεθνή παίκτη, έως το τέλος της εφετινής σεζόν και να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους, παρότι δεν τον έχουν άμεσα ανάγκη. 

Η εφημερίδα «El Mundo Deportivo» αναφέρει πως το προσύμφωνο του Ολυμπιακού με τον Παπανικολάου έφτασε ήδη στη Βαρκελώνη και πως πρόθεση της διοίκησης των «μπλαουγκράνα» είναι η ενεργοποίηση της οψιόν που έχουν με τον Έλληνα παίκτη. Σε μια τέτοια περίπτωση, σύμφωνα με το δημοσίευμα, παρελθόν θα αποτελέσει από τη Μπαρτσελόνα ο Στράτος Περπέρογλου, είτε στο τέλος της σεζόν, είτε άμεσα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.