Νίκη για Μπασκόνια με το μυαλό στην Φενέρμπαχτσε

Η Μπασκόνια, νίκησε την Τενερίφη, 100-94 για την 28η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος και διατηρήθηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας, Πρωταγωνιστής για τους Βάσκους, που είχαν το μυαλό τους στην Φενέρμπαχτσε για τον πρώτο προημιτελικό της Ευρωλίγκας, ήταν ο Τίμα.

Η Μπασκόνια, νίκησε την Τενερίφη, 100-94 για την 28η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος και διατηρήθηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας, Πρωταγωνιστής για τους Βάσκους, που είχαν το μυαλό τους στην Φενέρμπαχτσε για τον πρώτο προημιτελικό της Ευρωλίγκας,  ήταν ο Τίμα.

Η Μπασκόνια νίκησε δύσκολα την Τενερίφη με 100-94 και παρέμεινε στην 2η θέση της βαθμολογίας διατηρώντας την διαφορά της μιας νίκης από την Μπαρτσελόνα που ακολουθεί. Οι Βάσκοι είχαν υπό τον έλεγχο τους του τον αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα, καθοδηγούμενοι επιθετικά από τον Γιάνις Τίμα που τελείωσε τον αγώνα με 20 πόντους. Οι φιλοξενούμενοι, όμως δεν κατέβασαν τα χέρια, «έτρεξαν» ένα επί μέρους 19-7 στα τελευταία λεπτά, όμως δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν την νίκη.

Πέραν του Τίμα, για την Μπασκόνια που την Τετάρτη (18/4 20:15) θα αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε στον πρώτο προημιτελικό της Ευρωλίγκας, Μπομπουά και Σενγκέλια είχαν από 14 πόντους με τον πρώτο να μοιράζει 4 ασίστ και τον δεύτερο να κατεβάζει 7 ριμπάουντ. Για την Τενερίφη, που βρίσκεται στην 10η θέση, ο Πονίτκα ήταν πρώτο σκόρερ με 20 πόντους, ενώ ο Τόμπεϊ είχε 17 πόντους και 13 ριμπάουντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.