Μασάδο: «Δεν θέλω να ξεγελάσω κανέναν»

Ο Μανουέλ Μασάδο άνοιξε τα χαρτιά του στη κάμερα του Novasports, τόσο ενόψει ΟΦΗ, όσο και για τη μάχη που δίνει ο Αρης για είσοδο στη πεντάδα. Ο προπονητής των κιτρίνων εμφανίστηκε ρεαλιστής, αναγνωρίζοντας τη δυσκολία του πράγματος, αλλά και αποφασισμένος να συνεχίσει τη μάχη.

Ο Μανουέλ Μασάδο άνοιξε τα χαρτιά του στη κάμερα του Novasports, τόσο ενόψει ΟΦΗ, όσο και για τη μάχη που δίνει ο Αρης για είσοδο στη πεντάδα. Ο προπονητής των κιτρίνων εμφανίστηκε ρεαλιστής, αναγνωρίζοντας τη δυσκολία του πράγματος, αλλά και αποφασισμένος να συνεχίσει τη μάχη. Ξεκαθάρισε επίσης, για μια τελευταία φορά, τους λόγους για τους οποίους αναγκάστηκε να κατεβάσει την ομάδα, τόσο επιφυλακτικά στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη».

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Μανουέλ Μασάδο:         

Οι διευκρινήσεις για το ματς με τον Ολυμπιακό: « Θα επαναλάβω για μια τελευταία φορά πως είχαμε δει αυτό το παιχνίδι με μια εντελώς διαφορετική εικόνα. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε την πιο φορμαρισμένη ομάδα, εκτός έδρας. Επομένως έπρεπε να κάνουμε έναν διαφορετικό σχεδιασμό, επικεντρώνοντας στο δημιουργικό κέντρο του Ολυμπιακού. Κάναμε, λοιπόν, κάποιες αλλαγές τακτικής. Το γεγονός πως θα έπρεπε να κοιτάξω κι έναν κύκλο αγώνων που έχει να δώσει η ομάδα μέχρι το τέλος, μ΄ έκανε να διαφυλάξω κάποιους ποδοσφαιριστές. Με βάση την τακτική την οποία ήθελα να ακολουθήσω, αλλά και με βάση τους ποδοσφαιριστές τους οποίους κατέβασα στον αγωνιστικό χώρο, ήξερα ότι μπορούσα να παρουσιάσω και μια ανταγωνιστική ομάδα και μέσα στο ‘ Καραϊσκάκη΄. Επ΄ ουδενί δεν κατέβηκε η ομάδα για να μη παλέψει το παιχνίδι, διότι θέλαμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς εκεί και δεν σας κρύβω πως με την τακτική που ακολουθήσαμε, πιστέψαμε ότι θα μπορούσαμε να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Τα πράγματα βέβαια δεν πήγαν όπως θα θέλαμε και είμαστε πολύ στενοχωρημένοι γι αυτό. Χάσαμε τους βαθμούς, χάσαμε και τον Σηφάκη, παρ΄ όλα αυτά ήθελα να κοιτάξω έναν κύκλο αγώνων. Ελπίζω οι επιλογές να είναι σωστές και αυτό θα φανεί απ΄ τα αποτελέσματα των επόμενων παιχνιδιών, έχοντας διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην του Σηφάκη. Είχαμε ποδοσφαιριστές υψηλού ρίσκου από άποψη καρτών και αποφασίσαμε να τους διαφυλάξουμε»

Για το εάν προλαβαίνει ο Αρης τα play offs: « Εξ΄ αρχής το έργο μας ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Πόσο μάλλον τώρα που ο Ατρόμητος έχει αποσπαστεί αρκετά, έχοντας 10 βαθμούς διαφορά, ενώ στο πρωτάθλημα οι διεκδικήσιμοι βαθμοί που απομένουν είναι 18! Επομένως, βλέπετε πόσο δύσκολο είναι το έργο. Από κει και πέρα όμως, εμείς είμαστε επαγγελματίες, κάνουμε έναν καλό δεύτερο γύρο κι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Να βοηθήσουμε να τερματίσει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται και όσο υπάρχουν ,μαθηματικές ελπίδες και πιθανότητες, τόσο εμείς θα τις διεκδικούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν θέλω να ξεγελάσω κανέναν, γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι το έργο μας. Εχουμε αυτή τη στιγμή, λοιπόν, ένα νέο παιχνίδι με τον ΟΦΗ το Σάββατο, μια νέα μάχη να δώσουμε την οποία πρέπει να κερδίσουμε. Και στο τέλος θα δούμε που θα καταλήξει η ομάδα.».

Για το ματς με τον ΟΦΗ: « Μια ομάδα η οποία αμύνεται πάρα πολύ καλά, όντας πολύ καλά τοποθετημένη στο δικό της μισό. Είναι δουλεμένο όλο αυτό, τον έχω δει σε πολλά παιχνίδια και το κάνει με πολύ καλό τρόπο. Αμύνεται σωστά, κλέβει μπάλες και προσπαθεί να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Μια δύσκολη ομάδα, με καλούς αθλητές που σίγουρα θα έρθουν να διεκδικήσουν κάτι μέσα στη δική μας έδρα. Στόχος μας είναι μόνο η νίκη, όπως και για όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια και αυτό θα κάνει η ομάδα. Ελπίζω με τη στήριξη του κόσμου, με τη δική μας προετοιμασία, με το πάθος και τη θέληση να καταφέρουμε να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα και σ΄ ένα παιχνίδι δύσκολο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.