Πογέτ: «Πολύ σημαντικό για τους παίκτες» (video)

Για τα οφέλη που αποκόμισαν οι παίκτες της ΑΕΚ από τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, μίλησε ο Γκουστάβο Πογέτ στη συνέντευξη Τύπου. Τη Δευτέρα η κουβέντα «κλειδί» για τις μεταγραφές. «Οι ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, απλά η ΑΕΚ σκόραρε στο δικό της καλό, ενώ εμείς όχι. Περιμένω με ανυπομονησία τα παιχνίδια των πλέι οφ κόντρα στην ΑΕΚ» σχολίασε ο Ιγκόρ Τούντορ, που δεν είχε άποψη για την αποβολή του Μπερμπάτοφ.

Για τα οφέλη που αποκόμισαν οι παίκτες της ΑΕΚ από τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, μίλησε ο Γκουστάβο Πογέτ στη συνέντευξη Τύπου. Τη Δευτέρα η κουβέντα «κλειδί» για τις μεταγραφές. «Οι ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, απλά η ΑΕΚ σκόραρε στο δικό της καλό, ενώ εμείς όχι. Περιμένω με ανυπομονησία τα παιχνίδια των πλέι οφ κόντρα στην ΑΕΚ» σχολίασε ο Ιγκόρ Τούντορ, που δεν είχε άποψη για την αποβολή του Μπερμπάτοφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Πογέτ

«Είμαι πολύ χαρούμενος, κυρίως για τους παίκτες μου. Ξέραμε πως πρόκειται για σημαντικό παιχνίδι για όλη την οικογένεια της ΑΕΚ αλλά περισσότερο για τους παίκτες. Η ένταση και η επιθετικότητα στο πρώτο ημίχρονο ήταν φανταστική. Ίσως λίγο του έντονου ρυθμού στο πρώτο, ρίξαμε ταχύτητα στο δεύτερο αλλά λαμβάνοντας υπόψη τον αντίπαλο, η νίκη είναι πολύ σημαντική για το μέλλον. Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που μας δυσκόλεψε περισσότερο και το πιθανότερο είναι να βρίσκεται στα πλέι οφ. Πλέον είμαστε πεπεισμένοι πως αν συνεχίσουμε έτσι θα έχουμε καλή απόδοση και στη συνέχεια. Παράλληλα είμαστε εδώ για να κερδίζουμε και πρέπει να νικήσουμε στο παιχνίδι Κυπέλλου που ακολουθεί. Είναι κρίμα αυτό που συνέβη με τον Μπερμπάτοφ, είναι πολύ καλός φίλος και μας δημιούργησε νευρικότητα από τη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι».

Για το ότι άργησε αρκετά στις αλλαγές: «Η αλλαγή του Τζιμπούρ ήταν σε κανονικά χρονικά πλαίσια. Οι άλλοι δύο παίκτες είχαν διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτούς που βγήκαν και θέλαμε σε εκείνο το σημείο αυτά τα χαρακτηριστικά. Για να αρχίσετε να με γνωρίζετε, για μένα κάθε ματς είναι διαφορετικό. Μπορεί σε κάποιο παιχνίδι να γίνουν δύο αλλαγές στο ημίχρονο, σε κάποιο άλλο καμία. Ξέρω πολύ καλά τι πρέπει να κάνω για να κάνω την ομάδα να κερδίσει». 

Για το ότι ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία αν και με παίκτη λιγότερο στο τέλος, να ισοφαρίσει: «Υπήρχε νευρικότητα στο τέλος, ήταν η ανάγκη της ομάδας να κερδίσει και ίσως χάσαμε λίγο τη συγκέντρωσή μας».

Για το αν περίμενε να δώσει τόσο χώρο ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει με πολλούς τρόπους και να αλλάξει σχήματα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Προσπαθήσαμε να συγκεντρωθούμε περισσότερο στο δικό μας στυλ παιχνιδιού, με όλο το σεβασμό στον ΠΑΟΚ. Για αυτό ήταν πολύ καλό για τους παίκτες, ήξεραν πώς να αντιδράσουν σε οποιαδήποτε συμπεριφορά μέσα στο γήπεδο». 

Για το να είχε δώσει συγκεκριμένες οδηγίες για την αντιμετώπιση των Μακ, Ροντρίγκες: «Πιστεύω πως το σύστημα του ΠΑΟΚ μας δυσκόλεψε πολύ, δεν ήξερε η ομάδα πώς να αντιδράσει. Μακ και Ροντρίγκες έπαιρναν τη μπάλα με πολύ χώρο μπροστά τους. Παρότι το συζητήσαμε και το κάναμε στην προπόνηση, συνέβη ορισμένες φορές αυτό ακριβώς. Ήταν δύσκολο ματς και για τον Γκάλο και για τον Ντίντακ αλλά γυρίζουν σπίτι τους χαρούμενοι».

Για το αν θα αποκτηθεί παίκτης: «Η ομιλία «κλειδί» θα γίνει τη Δευτέρα. Είναι κάθε μέρα όλο και πιο δύσκολο, θα δούμε». 

Αναλυτικά οι δηλώσεις Τούντορ 

«Ίσως χάσαμε ένα ημίχρονο, η κάθε ομάδα είχε από ένα, δεχθήκαμε γκολ στο πρώτο, δεν σκοράραμε στο δεύτερο και έτσι χάσαμε. Δείξαμε παραπάνω σεβασμό για το παιχνίδι, αλλά οι παίκτες είναι νέοι και αυτό είναι «σχολείο» για αυτούς». 

Για την επιλογή να ξεκινήσει ο Βελλίδης: «Αγοράσαμε τον Βελλίδη για να είναι πρώτος τερματοφύλακας και για αυτό ξεκίνησε αντί του Όλσεν. Δεν έχει σημασία που είναι μαζί μας λίγο καιρό, η δουλειά του είναι να παίζει». 

Για την αποβολή του Μπερμπάτοφ: «Ο Μπερμπάτοφ δεν ήταν κακός, ήταν καλός. Δεν είδα τι συνέβη στην κόκκινη κάρτα, δεν έχω δει και δεν έχω άποψη. Δεν ξέρω για ποιο λόγο μπορεί να αντέδρασε άσχημα». 

Για τον τραυματισμό του Βίτορ: «Ο Βίτορ πονούσε στο ισχιακό νεύρο, θα δούμε τι έχει». 

Για μεταγραφές: «Δεν γνωρίζω τίποτα για τις μεταγραφές». 

Για την αλλαγή τακτικής στο β’ ημίχρονο: «Η ιδέα μου ήταν να παίξω με έναν παραπάνω μέσο στο β’ για να μας βοηθήσει περισσότερο επιθετικά. Η ομάδα είχε καλή απόδοση στο β’, σε αυτό το διάστημα μόνο ο ΠΑΟΚ υπήρχε στο γήπεδο. Στα τελευταία λεπτά αν είχαμε ακόμα έναν παίκτη στα στημένα, μπορεί να είχαμε σκοράρει». 

Για το πρόβλημα στα στημένα: «Τα στημένα είναι πρόβλημα, έχουμε κοντή αμυντική τετράδα αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες έχουν πρόβλημα σε αυτό το κομμάτι. Ίσως δεν έπιναν όλο το γάλα τους όταν ήταν μικροί!».

Για το τί είδε από την ομάδα του: «Είδα ενδιαφέροντα πράγματα στο β’, στο πρώτο δεν είδα τίποτα. Περιμένω με ανυπομονησία τα δύο ματς κόντρα στην ΑΕΚ για τα πλέι οφ». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.