Σίλβα: «Τίποτα δεν είναι εύκολο» (video)

Ο Μάρκο Σίλβα υποστήριξε ότι η απόδοση του Ολυμπιακού ήταν αυτή που έκανε πιο απλά τα πράγματα για τη νίκη επί του ΠΑΣ.

Ο Μάρκο Σίλβα υποστήριξε ότι η απόδοση του Ολυμπιακού ήταν αυτή που έκανε πιο απλά τα πράγματα για τη νίκη επί του ΠΑΣ. Ο Πορτογάλος έκανε λόγο για ποδόσφαιρο υψηλής ποιότητας από την ομάδα του και για μια ξεκάθαρη νίκη.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αν τα γρήγορα γκολ έκριναν το ματς:
«Τίποτα δεν είναι εύκολο. Ήταν μία ξεκάθαρη νίκη με την έννοια ότι μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Βγάλαμε ένταση στα πρώτα 25 λεπτά, ήμασταν ανώτεροι, παίξαμε ποδόσφαιρο υψηλής ποιότητας και δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μας απειλήσει. Πήραμε μία νίκη που την χρειαζόμασταν πολύ και είχαμε δουλέψει γι’ αυτήν. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την απόδοση των ποδοσφαιριστών μας». 

Για το αν θέλει περισσότερο το αήττητο πρωτάθλημα ή το Κύπελλο:
«Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που κατεβαίνουμε να παίξουμε. Δεν πρόκειται να αλλάξει. Δουλεύουμε σκληρά προπονούμαστε σκληρά και με την ίδια σοβαρότητα για να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που έχουμε. Θέλουμε να προετοιμάσουμε και τα 10 παιχνίδια και θέλουμε να τα κερδίσουμε. Όσον αφορά στο Κύπελλο θα δουλέψουμε για να πάρουμε και εκεί όλα τα παιχνίδια. Δεν αλλάζει κάτι για εμάς». 

Για το πως είδε τον ΠΑΣ Γιάννινα:
«Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίζουμε εδώ. Έχει αποδειχτεί ότι έχουμε δυσκολευτεί τα τελευταία χρόνια και μας δημιουργεί προβλήματα. Είναι ένας δύσκολος αγωνιστικός χώρος απ’ ότι έχουμε συνηθίσει. Παρ’ όλα αυτά προσπαθήσαμε πολύ και δουλέψαμε καλά το παιχνίδι με σκοπό να νικήσουμε. Ο ΠΑΣ είναι μία καλή ομάδα που δουλεύει στις αντεπιθέσεις, αλλά εμείς είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και δεν κινδυνεύσαμε καθόλου».

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη:

«Η δουλειά μας σήμερα, από την αφετηρία κιόλας του παιχνιδιού, ήταν πολύ δύσκολη. Ο Ολυμπιακός άλλαξε επίπεδο για τα ελληνικά δεδομένα και είναι ένα επίπεδο πάνω απ’ όλους. Σε συνδυασμό με το γρήγορο γκολ που δεχτήκαμε, αλλά και το 0-2 που έγινε στο 25′, αυτομάτως έγινε μεγαλύτερη για εμάς η προσπάθεια να αλλάξουμε κάτι στο παιχνίδι. Να δώσω τα εύσημα στους παίκτες μου, γιατί δεν το παράτησαν το παιχνίδι. Έκαναν προσπάθεια, γίναμε επικίνδυνοι, παίξαμε επιθετικά και είναι κέρδος για την επόμενη μέρα η αντίδρασή μας. Ήρθαν καινούρια παιδιά και στην ομάδα και από τον πάγκο και θα μας βοηθήσουν. Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό στην Ευρώπη κι εμείς συνεχίζουμε για τον Ηρακλή».
 
Για το ότι μπήκε νωθρά ο ΠΑΣ στο παιχνίδι:
«Δεν έρχονται όπως τα σχεδιάζουμε πάντα τα πράγματα. Δεν παίζουμε μόνοι μας. Ο Ολυμπιακός μας προηγήθηκε με ένα φάουλ. Όντως δεν είχαμε μπει καλά στο ματς. Δεν μπήκαμε καλά. Αλλιώς τα είχαμε σχεδιάσει τα πράγματα. Η ουσία όμως είναι ότι δυστυχώς χάσαμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.