Στην Ντνιέπρ οριστικά ο Μανωλάς

Παίκτης της Ντνιέπρ είναι οριστικά ο Κώστας Μανωλάς, μετά την απόφαση της ΑΕΚ να τον παραχωρήσει. Στις 670 χιλιάδες ευρώ το κόστος της μετεγγραφής για την ουκρανική ομάδα.

Παίκτης της Ντνιέπρ είναι οριστικά ο Κώστας Μανωλάς, μετά την απόφαση της ΑΕΚ να τον παραχωρήσει. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός πίεσε για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή άμεσα και τελικά οι προσπάθειές του απέδωσαν καρπούς, αφού η Ένωση έδωσε την συγκατάθεσή της για την παραχώρησή του, έναντι 670 χιλιάδων ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό θα πάει κατευθείαν στα ταμεία της Ένωσης. Τα συγκεκριμένα χρήματα αυτό προέρχεται από τις 100 χιλιάδες ευρώ που θα κοστίσει επισήμως στους Ουκρανούς η μετεγγραφή και από τα οποία το 30%, δηλαδή οι 30 χιλιάδες ευρώ θα πάνε στον Θρασύβουλο, καθώς επίσης και από τις 600 χιλιάδες ευρώ, που προβλέπει το ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ της ΑΕΚ και το Μανωλά.

Ο Μανωλάς βρίσκεται ήδη στην Ουκρανία μαζί με τον θείο του, Στέλιο, ο οποίος ήταν αυτός που ενημέρωσε την ΑΕΚ πως αν δε γίνει τώρα η μετεγγραφή, θα υπάρξει κίνδυνος να χαθεί ο παίκτης το ερχόμενο καλοκαίρι, χωρίς να μπουν χρήματα στα ταμεία της Ένωσης. Όπως τόνισε υπήρχε ήδη συμφωνία των δυο πλευρών για την μετεγγραφή του ανιψιού το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και θα έμενε ελεύθερος από την Ένωση.

Η ουκρανική ομάδα ανέβασε την προσφορά της και τελικά η Ένωση έδωσε την συγκατάθεσή της, αν και μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης, άπαντες στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο» τόνιζαν πως ο παίκτης δεν πωλείται και πως θα παραμείνει έως το τέλος της σεζόν στην Ένωση.

Τέλος, η Ντνιέπρ θα έχει προτεραιότητα στην απόκτηση κάποιου άλλου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, έως τις 31/8, όπως συμφωνήθηκε στο πλαίσιο της μετεγγραφής του Μανωλά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.