Η… απόλυτη Μπάρτσα

Την απόλυτη ανωτερότητα της επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά η Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Πασκουάλ με τον Μάικλ Πιτ (20π.) να βρίσκεται σε μεγάλα κέφια προσπέρασε και το εμπόδιο της Μακάμπι με 70-67 και πέρασε στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκα, με το απόλυτο των έξι νικών στο «ΤΟΡ 16», όπου θα αντιμετωπίσει την Ούνιξ.

Την απόλυτη ανωτερότητα της επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά η Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Πασκουάλ με τον Μάικλ Πιτ  (20π.) να βρίσκεται σε μεγάλα κέφια προσπέρασε και το εμπόδιο της Μακάμπι με 70-67 και πέρασε στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκα, με το απόλυτο των έξι νικών στο «ΤΟΡ 16», όπου θα αντιμετωπίσει την Ούνιξ. Η νίκη πάντως, ήρθε πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ, καθώς το ματς έγινε ντέρμπι στο τελευταίο 1΄:36΄΄.

Απ’ την άλλη, οι Ισραηλινοί -που τερμάτισαν στη 2η θέση του 8ου ομίλου- θα βρουν μπροστά τους τον Πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκό, με τον τελευταίο να διατηρεί το πλεονέκτημα έδρας. Στους 4 πόντους έμεινε ο Σχορτσιανίτης και στο… μηδέν ο Παπαλουκάς.

Αν και αγωνίστηκε για ακόμη μια φορά χωρίς τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο και χωρίς να πατήσει… γκάζι έδειξε εξ αρχής ότι δε σκόπευε να κάνει απόψε την πρώτη ήττα της και μάλιστα εντός του «Παλάου Μπλαουγκράνα». Κι όλα αυτά παρά τις προσπάθειες των Χέντριξ (24π.) και Λάνγκφορντ (15π.), οι οποίοι έφεραν το παιχνίδι στο καλάθι (67-65, 1΄:36΄΄).

Ο Χουέρτας έχασε την επόμενη επίθεση, στα 41΄΄ ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης έκανε λάθος, ο Ουάλας ευστόχησε σε μια βολή για το 68-65 (15΄΄) και το κάρφωμα του Οχάιον (6΄΄) μπορεί να έκανε το 68-67, αλλά ο Πιτ είπε την τελευταία του λέξη αμέσως μετά και έγραψε το τελικό 70-67.      


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.