Λι: “Μπορούμε να πάμε πλέι οφ”

O Άντονι Λι αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 24ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών, συγκεντρώνοντας 39 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης του ΕΣΑΚΕ.

O Άντονι Λι αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 24ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών, συγκεντρώνοντας 39 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης του ΕΣΑΚΕ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ πρωταγωνίστησε στην άνετη -όπως εξελίχθηκε- νίκη του Ρέθυμνου επί των Τρικάλων, τελειώνοντας την αναμέτρηση με 23 πόντους (7/10 βολές, 8/11 δίποντα), 17 ριμπάουντ (7 αμυντικά, 10 επιθετικά), 1 ασίστ, 1 μπλοκ, 8 κερδισμένα φάουλ και 2 λάθη σε 24 λεπτά συμμετοχής.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, είπε: 

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Θεό, ο οποίος με βοήθησε να κάνω ένα τόσο καλό παιχνίδι. Αυτός ο τίτλος σημαίνει πολλά για εμένα, καθώς είναι πολύ σημαντικό να αναδεικνύεσαι ο πολυτιμότερος και πιο παραγωγικός παίκτης της αγωνιστικής και ιδιαίτερα σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

– Το Ρέθυμνο διεκδικεί στις δύο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου την πρόκριση στα πλέι οφ. Θα τα καταφέρει;

«Φυσικά και πιστεύω ότι έχουμε τα “εργαλεία” για να κερδίσουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια και να μπούμε στα πλέι οφ. Πλέον έχουμε κοντά μας και δύο καινούριους παίκτες, τους ΝτεΣιλντς και Χίκι, οι οποίοι θα μας δώσουν τις λύσεις που χρειαζόμαστε».

– Αγωνίζεσαι τη φετινή σεζόν για πρώτη φορά στην Α1 Ανδρών. Ποια είναι η άποψη σου για το αγωνιστικό επίπεδο και την ανταγωνιστικότητα του ελληνικού πρωταθλήματος;

«Πιστεύω ότι είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να παίξεις σε υψηλό επίπεδο. Διαθέτει δύο κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκας, αλλά και την πρωταθλήτρια του Basketball Champions League, αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο του πρωταθλήματος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.