Θέλει να ξεχάσει στα Ιωάννινα

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει τη νίκη και μια καλή εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, στην αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής, προκειμένου να αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό από το κύπελλο Ελλάδος (15:00, Novasports 2).

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει τη νίκη και μια καλή εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, στην αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής, προκειμένου να αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό από το κύπελλο Ελλάδος (15:00, Novasports 2). Οι «πράσινοι» καλούνται πλέον να παλέψουν για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης της κανονικής περιόδου, αλλά κυρίως την κατάληψη της πρώτης θέσης στα πλέι οφ, που θα ακολουθήσουν. 

Ο Αντρέα Στραματσιόνι βλέπει τα ματς που απομένουν για το φινάλε της κανονικής περιόδου, ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αξιολογήσει το ρόστερ της ομάδας, αλλά και να δώσει χρόνο συμμετοχής στα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα των «πράσινων». Ο Ιταλός τεχνικός δε θα έχει στη διάθεσή του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση τους Μπουμάλ, Σάντσεθ, Πέτριτς και Εβαντζελίστα, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής. Για πρώτη φορά στην αποστολή των «πράσινων» συμπεριλήφθηκε και ο Γιούρι Μαμούτε, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Οι «πράσινοι» αναμένεται να παραταχθούν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση με τον Στιλ στην εστία και τους Κουτρουμπή και Τελάντερ στο κέντρο της άμυνας. Οι Μέστο και Πράνιτς θα είναι οι δυο μπακ, με τους Ζέκα, Εσιέν και Αμπέντ να αποτελούν την τριάδα της μεσαίας γραμμής. Οι Βλαχοδήμος, Καλτσάς και Μπεργκ αναμένεται να είναι οι τρεις της επίθεσης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.