Περήφανοι στην ΑΕΚ για τη διοργάνωση του ντέρμπι

Οι άνθρωποι της ομάδας δεν έκρυβαν την ικανοποίησή τους για τη φιλοξενία προς τον Ολυμπιακό και τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα.

Οι άνθρωποι της ομάδας δεν έκρυβαν την ικανοποίησή τους για τη φιλοξενία προς τον Ολυμπιακό και τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα.

Μία μέρα μετά το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και τη νίκη της Ένωσης, οι άνθρωποι του Δικεφάλου, ανεπίσημα, δεν έκρυβαν την ικανοποίησή τους για τα όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ ως προς τις συνθήκες διεξαγωγής της αναμέτρησης, αλλά και ως προς τη φιλοξενία που παρείχαν στα μέλη της αποστολής των φιλοξενούμενων. Μεταξύ άλλων μάλιστα αυτό που τόνιζαν είναι η άψογη διοργάνωση του αγώνα, αλλά και οι συνθήκες φιλοξενίας που δεν αμφισβήτησε ποτε ο Ολυμπιακός μέσα στα αποδυτήρια. Επίσης η άψογη συμπεριφορά του κόσμου που δεν έδωσε το παραμικρό δικαίωμα.

Από την ΑΕΚ μάλιστα στάθηκαν ιδιαίτερα στο γεγονός ότι συναίνεσαν αμεσα στο αίτημα να πάει χρονικά λίγο πίσω το ματς χωρίς να φέρουν ευθύνη για το ότι άργησε η αποστολή του Οκυμπιακου. Γι’ αυτό και όπως λένε δέχθηκαν τις ευχαριστίες του Σάββα Θεοδωρίδη.

Επίσης παρείχαν επιπλέον άτομα για την ασφάλεια του Ολυμπιακού προκειμένου να μην γίνει το παραμικρό κατα την αποχώρηση των παικτών του απο το γηπεδο. Όσο για τα αποδυτήρια, όπως χαρακτηριστικά τονίζουν στην ΑΕΚ “ήταν εκκλησία και δεν έμπαινε κανένας μη διαπιστευμένος”.

Σύμφωνα με τους γηπεδούχους απόλυτα ικανοποιημένοι με τη διαγωγή του ντέρμπι ήταν και ο εισαγγελέας και οι παρατηρητές της Λιγκας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.