Ομπράντοβιτς: «Θέλει προσοχή ο Ίκαρος»

Να προσέξουν ιδιαίτερα το ματς με τον Ίκαρο Καλλιθέας θέλει από τους «πράσινους» ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Να προσέξουν ιδιαίτερα την αναμέτρηση με τον Ίκαρο Καλλιθέας θέλει από τους «πράσινους» ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να αφήσει στο παρελθόν την ήττα από την Ούνιξ Καζάν για την Euroleague, ενώ συμπλήρωσε πως η αλλαγή προπονητή στην ομάδα της Καλλιθέας θα κρύβει παγίδες για την ομάδα του.

Ο Ομπράντοβιτς τόνισε χαρακτηριστικά: «Ένα ακόμη παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα. Το πρώτο που πρέπει να δούμε είναι ότι έχουν νέο προπονητή, ο οποίος θα προσπαθήσει να προετοιμάσει την ομάδα του με τον δικό του τρόπο. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα δούμε αλλαγές σε σχέση με προηγούμενους αγώνες του Ικάρου. Θα πρέπει να καταλάβουμε επίσης ότι, όπως κάθε Σαββατοκύριακο, έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο είναι πολύ σημαντικό και ότι θα πρέπει να αγωνιστούμε με κίνητρο από την αρχή ως το τέλος του».

Από την πλευρά του, ο Ίαν Βουγιούκας υπογράμμισε: «Μετά την αναμέτρηση της Ευρωλίγκας με την Ούνιξ Καζάν επιστρέφουμε με έναν αγώνα για το ελληνικό πρωτάθλημα, εκτός έδρας, απέναντι στον Ίκαρο Καλλιθέας. Ξέρουμε ότι είναι σοβαρή ομάδα, υπάρχει το επιπλέον στοιχείο της αλλαγής στο τεχνικό επιτελείο, αλλά αυτό που θα πρέπει να σκεφτόμαστε εμείς, είναι η δική μας απόδοση. Θα πρέπει να εστιάσουμε στον αγώνα που έχουμε μπροστά μας και να επικεντρωθούμε σε αυτόν και τα 40 λεπτά που θα διαρκέσει. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε με νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα και είναι κάτι που το γνωρίζουμε καλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.