«Το έργο θα προχωρήσει»

Ο Πάνος Σκουρλέτης με δηλώσεις του τόνισε ότι μέσα στον Μάρτιο θα έχει ολοκληρωθεί το θέμα της αδειοδότησης του γηπέδου της ΑΕΚ από πλευράς Υπουργείου, προσθέτοντας ότι το έργο στη Νέα Φιλαδέλφεια θα προχωρήσει.

Ο Πάνος Σκουρλέτης με δηλώσεις του τόνισε ότι μέσα στον Μάρτιο θα έχει ολοκληρωθεί το θέμα της αδειοδότησης του γηπέδου της ΑΕΚ από πλευράς Υπουργείου, προσθέτοντας ότι το έργο στη Νέα Φιλαδέλφεια θα προχωρήσει.

Αναλυτικά το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη του Υπουργού Περιβάλλοντος στον Alpha 989:

Τι θα γίνει με το γήπεδο της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλεφεια; Λένε ότι από εσάς περιμένουν την έκδοση της οικοδομικής άδειας από το δικό σας Υπουργείο, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Τι θα γίνει είναι πολύ φανατικοί οι οπαδοί και φίλοι και περιμένουν πως και πώς να ακούσουνε. Τι γίνεται, τι να περιμένουν; 
«Εμείς βρισκόμαστε… θα έλεγα υπάρχει ένας καλός βαθμός επικοινωνίας αυτή την στιγμή με την πλευρά της ΑΕΚ. Έχει τελειώσει η φάση διαβούλευσης γύρω από την περιβαλλοντική αδειοδότηση και συζητάμε πάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα. Πιστεύω ότι τις επόμενες βδομάδες θα έχει ολοκληρώσει από μεριάς της το Υπουργείο το θέμα της περιβαλλοντικής αδειοδότησης. Αυτό είναι κάτι διαφορετικό από την οικοδομική άδεια. Θα πάμε μετά στο θέμα της οικοδομικής άδειας και φαντάζομαι ότι μετά τις μαραθώνιες παρατηρήσεις το έργο θα προχωρήσει.

Είστε θετικός; Πότε το βλέπετε;
«Δεν είναι μόνο το Υπουργείο Περιβάλλοντος που εμπλέκεται είναι λάθος να θεωρούμε ότι όλο το πρόβλημα συμπυκνώνεται στην δικιά μας αδειοδότηση ή στην δικιά μου υπογραφή που γράφουνε διάφορα φύλλα κτλ. Θέλει σχηματικά και απλοϊκά να λέγονται αλλά σας λέω ότι στην ΑΕΚ στις επόμενες βδομάδες μέσα στον Μάρτιο βάλτε το και τίτλο της είδησης φαντάζομαι ότι μέσα στον Μάρτιο το σκέλος της αδειοδότησης του γηπέδου από πλευράς του Υπουργείου θα έχει ολοκληρωθεί».

Με την Λεωφόρο τι έχει γίνει;
«Μην τα αναλύσουμε θα τα αναλύσουμε όλα τώρα των ομάδων; Και αναφέρεστε και σε ομάδες μην συνεχίσω τώρα εν πάση περιπτώσει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.