Μπενζεμά: «Πιστεύω στην πρόκριση»

Πεπεισμένος πως η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να πάρει την πρόκριση εμφανίζεται ο Καρίμ Μπενζεμά.

Πεπεισμένος πως η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου εμφανίζεται ο Καρίμ Μπενζεμά. Ο διεθνής Γάλλος επιθετικός τόνισε πως η ομάδα του είναι σε θέση να κερδίσει τη Μπαρτσελόνα μέσα στο «Καμπ Νου» και να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση.

Αρχικά, ο Μπενζεμά τόνισε: «Είναι δυνατό να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Θα πάμε να παλέψουμε για νίκη μέσα στο «Καμπ Νου». Την Τετάρτη ξεκινήσαμε καλά στον αγώνα. Μου άρεσε η εικόνα που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Το λάθος έγινε στο δεύτερο ημίχρονο και το γκολ που δεχθήκαμε από στημένη φάση».

Και συμπλήρωσε: «Μπορώ να πω ότι αυτό μας πόνεσε έριξε ψυχολογικά και στη συνέχεια ήρθε το δεύτερο. Είχαν την κατοχή της μπάλας και ήταν δύσκολο να ελέγξουμε το ματς. Είμαστε όλοι πολύ λυπημένοι από την ήτα, αλλά αυτή τη φορά ήταν στο Κύπελλο. Υπάρχει, όμως, ακόμη ένας αγώνας και όλα είναι πιθανά στην έδρα της Μπαρτσελόνα».

Τέλος, ο Γάλλος επιθετικός συμπλήρωσε: «Μοιάζει αρκετά με τους περσινούς αγώνες για την ημιτελική φάση της Champions League. Χάσαμε στην έδρα μας, αλλά στο Καμπ Νου αξίζαμε να κερδίσουμε. Χρειάζεται να είμαστε περισσότερο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια και τις στημένες φάσεις, επειδή τέτοιοι αγώνες είναι περίπλοκοι. Πρέπει να αδράξουμε κάθε ευκαιρία. Ωστόσο, πρώτα έχουμε τον εντός έδρας αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για το πρωτάθλημα. Πρόκειται για μία δύσκολη ομάδα. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι για την έκβαση του πρωταθλήματος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.