Θέλει μια μίνι εκδίκηση

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και θέλει τη νίκη, προκειμένου να πάρει μια μίνι εκδίκηση για τον πρόσφατο αποκλεισμό του από τη συνέχεια του κυπέλλου Ελλάδος (19:30 Novasports 1).

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και θέλει τη νίκη, προκειμένου να πάρει μια μίνι εκδίκηση για τον πρόσφατο αποκλεισμό του από τη συνέχεια του κυπέλλου Ελλάδος (19:30 Novasports 1). Οι «πράσινοι» δεν έχουν περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες, στην προσπάθειά τους να καλύψουν τη διαφορά, που τους χωρίζει από τη δεύτερη της βαθμολογίας ΑΕΚ. Ο Αντρέα Στραματσιόνι θέλει από τους παίκτες του να μην επαναλάβουν τα λάθη των προηγούμενων αγώνων, που έχουν κρατήσει τους «πράσινους» πέντε ματς χωρίς νίκη στις εντός έδρας αναμετρήσεις τους. 

Ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3 και τον Στιλ στην εστία. Οι Τελάντερ και Κουτρουμπής θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τους Μαρινάκη και Πράνιτς να αποτελούν τους δυο μπακ. Οι Ζέκα, Λουντ και Εσιέν θα είναι οι τρεις της μεσαίας γραμμής, ενώ στην επίθεση αναμένεται να ξεκινήσουν οι Βιγιαφάνες, Βλαχοδήμος και Μπεργκ. 

Η τεχνική ηγεσία των «πράσινων» δεν υπολογίζει για τον συγκεκριμένο αγώνα στους Μέστο, Αμπέντ, Λαγό, Μπουμάλ, Σάντσεθ, Νάνο και Πέτριτς, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής. Σε αυτή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του, ο Σεμπαστιάν Λέτο και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχ΄ς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.