Το (Χ)ωρίσαν στη μέση (vid)

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Λεβαδειακός και Άρης στον εξ αναβολής αγώνα για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, με την κάθε ομάδα να έχει την υπεροχή από ένα ημίχρονο.

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Λεβαδειακός και Άρης στον εξ αναβολής αγώνα για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ με την κάθε ομάδα να έχει την υπεροχή από ένα ημίχρονο.
Οι θεσσαλονικείς προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος με το γκολ του Γιαννιώτα για να ισοφαρίσουν οι Βοιωτοί με τον Φαβάλι στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου.
Με δέκα παίκτες για περισσότερα από 16 λεπτά αγωνίσθηκε ο Άρης καθώς στο 74′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Λαζαρίδης. 
Ντεπούτο του Μασάδο στον πάγκο των «κίτρινων», ενώ την επανεμφάνιση του στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Λεβαδειακού, έκανε και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, τον οποίο έριξε στο ματς ο Παράσχος στο 66ο λεπτό

Τα αρχικά πλάνα
Γιώργος Παράσχος ξεκίνησε το παιχνίδι με τους  Κυριακίδη κάτω από τα δοκάρια, Μουλόπουλο, Τομάς, Ζησόπουλο, Λισγάρα στην αμυντική γραμμή, τους Κουτσόπουλο, Κόρμπο σε ρόλο αμυντικών μέσων στα χαφ, τους Φαβάλι και Πόποβιτς στα δυο άκρα και τους, Βασιλείου Ναπολεόνι στην επίθεση

Για τον Άρη ο Μανουέλ Μασάδο στην πρώτη του παρουσία στο ελληνικό πρωτάθλημα ξεκίνησε το ματς με τερματοφύλακα το Βελλίδη, τους  Μίσελ και Καζναφέρη στα άκρα της άμυνας με τους Λαζαρίδη, Σανκαρέ κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στη μεσαία γραμμή Ο Πρίττας με τον Καπετάνο σε ρόλο αμυντικών μέσων με το  Νέτο στο ένα άκρο, τον Ακόστα στο άλλο και τον Ουμπίδες πίσω από τον προωθημένο Γιαννιώτα.

 
Ο Άρης ξεκίνησε το παιχνίδι με φρεσκάδα και οι παίκτες του έδειχναν διάθεση να πάρουν το διπλό στη Λιβαδειά.
Στο 12′ μάλιστα  είχαν και την πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση, με το σουτ του Καπετάνου έξω από την περιοχή να καταλήγει άουτ.
Στο 21′ ο Μίσελ δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή από κοντά, όπως και ο Ουμπίδες στο αμέσως επόμενο λεπτό όταν έπιασε μια κεφαλιά-ψαράκι. Ο Μίσελ ήταν ο πρωταγωνιστής και στο 25ο λεπτό όταν δεν μπόρεσε να νικήσει πρώτα τους αμυντικούς του Λεβαδειακού και στη συνέχεια τον Κυριακίδη με δυο απανωτά σουτ Ένα λεπτό αργότερα οι Θεσσαλονικείς οι οποίοι είχαν κυριαρχήσει στο ματς έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ.

Ο Ουμπίδες έδωσε ωραία στον Νέτο, αυτός έκανε το πλασέ από καλή θέση, αλλά ο Κυριακίδης απέκρουσε σωτήρια για να κρατήσει το μηδέν στην εστία του Λεβαδειακού.
Στο 35ο λεπτό η υπεροχή του Άρη καρποφόρησε με το πολύ όμορφο γκολ του Γιαννιώτα.
Ο επιθετικός των κίτρινων πήρε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή ξεπέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με άψογο πλασέ νίκησε τον Κυριακίδη και έγραψε το 0-1

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε. Ο Λεβαδειακός μπήκε αποφασισμένος να γυρίσει το παιχνίδι και αφού πρώτα απείλησε με το Ζησόπουλο στο 48, ισοφάρισε με τον Φαβάλι στο 54ο λεπτό.
Ο Ζησόπουλος πήρε την μπάλα στην περιοχή πλάγια αριστερά, έκανε το παράλληλο γύρισμα και ο Φαβάλι στο δεύτερο δοκάρι απλά την έσπρωξε στα δίχτυα, φέρνοντας το ματς στα ίσια
Στο 73′ ο Αρη πλησίασε στο γκολ όμως η κεφαλιά του Καπετάνου μετά το γύρισμα του Ουμπίδες, κατέληξε στην αγκαλιά του Κυριακίδη.

Ένα λεπτό αργότερα ο Λεβαδειακός απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα αφού ο Λαζαρίδης αντίκρισε δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα στον Παπαδόπουλο και αποβλήθηκε.
Οι γηπεδούχοι πίεσαν όμως δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική και εδαφική τους υπεροχή. Μάλιστα έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία να πάρουν τη νίκη με τον Κόρμπο στις καθυστερήσεις όπου από το ύψος τις μικρής περιοχής σούταρε ψηλά άουτ ύστερα από την κεφαλιά του Λισγάρα και την απομάκρυνση του Νέτο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.