Μαντσίνι: “Απίστευτα αφελές το λάθος του Κρίσιτο”

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έψεξε τον Ντομένικο Κρίσιτο για την αποβολή του στο φιλικό με την Ολλανδία που εν πολλοίς κόστισε τη νίκη σύμφωνα με τον Ιταλό τεχνικό

Ο Ντομένικο Κρίσιτο αποβλήθηκε στο 68ο λεπτό του φιλικού με την Ολλανδία γεγονός που δεν έμεινε ασχολίαστο από τον προπονητή του Ρομπέρτο Μαντσινι. Ο “αλενατόρε” χαρακτήρισε την ενέργεια του αμυντικού του ως ένα “τεράστιο αφελές λάθος”.

Μπορεί η Ιταλία και η Ολλανδία να μην ταξιδεύουν στα γήπεδα της Ρωσίας, δεν παύουν όμως να είναι δύο από τις κορυφαίες εθνικές ομάδες του κόσμου και κάθε μεταξύ τους αναμέτρηση κρύβει μέσα και πολύ γόητρο. 

Η Ιταλία προηγήθηκε στο Τορίνο με το γκολ του Ζάζα, ενώ είχε και πολλές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ ούσα καλύτερη από τους “οράνιε”. Ωστόσο το αφελές φάουλ του Κρίσιτο στον Μπάμελ άφησε την “σκουάντραατζούρα” με παίκτη λιγότερο για περισσότερα από είκοσι λεπτά. 

Το γεγονός αυτό κόστισε με το γκολ του Ακέ λίγο πριν το τέλος να σημαδεύει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.  “Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι, δεν ξέρω αν όντως ήταν κόκκινη κάρτα” είπε ο Μαντσίνι μετά το τέλος του αγώνα μιλώντας στη Rai.

“Ήταν αναμφίβολα ένα τεράστιο αφελές λάθος. Παίζοντας με δέκα παίκτες για περισσότερα από είκοσι λεπτά ήταν σκληρό, καθώς η ομάδα ήταν ήδη κουρασμένη”, συμπλήρωσε ο Μαντσίνι.

“Είναι πολύ δύσκολο μέσα σε δέκα μέρες να αναπτύξεις καλούς συνδυασμούς, αλλά είδαμε κάποια καλά πράγματα τόσο στο φιλικό με τη Γαλλία, όσο και στο σημερινό με την Ολλανδία.”

“Πρέπει να παίζουμε για να αποκτήσουμε εμπειρία , διαφορετικά δεν θα παίξουν ποτέ. Σε αυτό αποσκοπούν και τα φιλικά.”

“Είναι σημαντικό ότι τα παιδιά προσπάθησαν, πράγμα το οποίο δεν ήταν ιδιαίτερα εύκολο μετά από ένα τόσο μεγάλο πρωτάθλημα. Το έκαναν όμως, επέδειξαν σωστή νοοτροπία και τώρα θα προσεγγίσουμε τον Αύγουστο με μεγαλύτερη αισιοδοξία.”

“Είμαστε χαρούμενοι που οι φίλαθλοι έδειξαν τόσο μεγάλο ενθουσιασμό για μια τόσο νεανική ομάδα.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.