O καιρός το τριήμερο: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας


Άστατος θα είναι ο καιρός κατά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, όμως κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες, ψηλές κυρίως, νεφώσεις. Την Κυριακή θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά κυρίως βροχή, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Από αργά το βράδυ τοπικές βροχές αναμένονται και σε άλλες περιοχές.

Τη Δευτέρα αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν, κατά διαστήματα, τοπικές βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως το πρωί και το βράδυ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο το Σαββατοκύριακο, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται πτώση, σε σχέση με την Κυριακή.

Αναλυτικά:

Σάββατο 12/3

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και βόρεια. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα δυτικά και τα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι στο Αιγαίο και το Ιόνιο θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα ίδια περίπου επίπεδα με την Παρασκευή.

Κυριακή 13/3

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες στη δυτική κεντρική και βόρεια Ελλάδα. Χιονοπτώσεις στις ορεινές περιοχές. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν μεταβλητοί αρκετά ισχυροί έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση ειδικά στη βόρεια Ελλάδα.

Δευτέρα 14/3

Στη δυτική Ελλάδα λίγες νεφώσεις ενώ στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ της Δευτέρας. Οι άνεμοι μεταβλητοί στα πελάγη έως 8 μποφόρ, η θερμοκρασία σε περαιτέρω πτώση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.