Σπάει όλα τα ρεκόρ ο Καθηγητής!!!

Απόλυτα επιτυχημένος ήταν για μία ακόμη φορά ο Καθηγητής, καθώς πέρασαν και οι τέσσερις προτάσεις που σας έδωσε για το Σαββατοκύριακο.

Μπαρμπαδάκια καλησπέρα 

Απόλυτα επιτυχημένος ήταν για μία ακόμη φορά ο Καθηγητής, καθώς πέρασαν και οι τέσσερις προτάσεις που σας έδωσε για το Σαββατοκύριακο. Ο μοναδικός με ψυχολογία στο ζενίθ, συνεχίζει το φιλανθρωπικό του έργο και εντυπωσιάζει ακόμα και τον πιο απαιτητικό αναγνώστη με τις λογικές του προβλέψεις.

Εύκολα, απλά και κατανοητά, σας οδηγεί στο δρόμο των επιτυχιών, ενώ προετοιμάζεται πυρετωδώς για την έναρξη του παγκοσμίου κυπέλλου. Μάλιστα χθες βράδυ έδωσε εντολή σε εκλεκτούς του συνεργάτες να αφήσουν την ξάπλα και να στρωθούν στη δουλειά, αναλύοντας μία προς μία τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά της Ρωσίας. Παράλληλα δοκίμασε χωρίς επιτυχία στα κεντρικά γραφεία της οδού Αχαρνών το επισκευασμένο “BET BOX”. 

Πρόκειται για την ηλεκτρονική συσκευή βραδείας καύσεως, που χρησιμοποιούσε στο παρελθόν για να βγάζει προγνωστικά με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Δημιούργημα διακεκριμένης ομάδας ερευνητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό στο μακρινό 2006.

Εκείνη την εποχή το συγκεκριμένο μηχάνημα είχε φέρει την επανάσταση στο στοίχημα, μέχρι που χάλασε σε ξαφνική νεροποντή όταν πλημμύρισε το υπόγειο του μεγάρου (καταστράφηκε το φλοτέρ, κάηκαν οι λυχνίες, έσπασαν δυο πιάτα, ένα ποτήρι, ενώ διαγράφηκε από τη μνήμη το σύστημα πλοήγησης και η βάση δεδομένων). Η συσκευή είχε μείνει ξεχασμένη και σάπιζε στα υπόγεια του παλιού εργαστηρίου μέχρι την πρόσφατη επικοινωνία του Αξεπέραστου με τον τέως διευθυντή του ομίλου τον ανυπέρβλητο George Stefano.

Οι δυο άνδρες συνομίλησαν για περισσότερες από έξι ώρες, προκειμένου να βρεθεί τρόπος και να μεταφερθεί το ογκώδες μηχάνημα στα νέα γραφεία στο μέγαρο “Δούρειος ίππος”. Τελικά τη λύση έδωσε ο Παυσανίας, ένας παλιατζής από το Ζούμπερι που με το παλιό του τρίκυκλο έκανε τη μεταφορά. Μόλις το παρέλαβε ο Καθηγητής κάλεσε ερευνητές από τα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου, προκειμένου να το επισκευάσουν, όμως, οι προσπάθειες των ειδικών δεν έφεραν αποτέλεσμα.

Μάλιστα ο δόκτωρ Τζων Σαμ Σμιθ Όρμπαξ *( το καμάρι της ομογένειας) που κατασκευάζει τα περίφημα διαστημόπλοια με οικολογικές τουρμπίνες, σήκωσε τα χέρια ψηλά και απευθυνόμενος στον Αξεπέραστο είπε (με την γνωστή ελληνοαμερικανική προφορά) : ” auto to rimadi den ftiaxnei re noumero”.

Την ίδια περίπου άποψη είχε και ο Ιάπωνας Καθηγητής ηλεκτρομαγνητικής δόκτωρ Ναμάκο Λι Τάι Φενκ, που ζήτησε εκτός των άλλων 300 ευρώ για να την επίσκεψη, ωστόσο ύστερα από παζάρι συμβιβάστηκε με 120 (ο Αξεπέραστος του χρέωσε τις μπύρες και κάτι μουσακάδες που έφαγε).

Τελικά ότι δεν κατάφεραν οι διακεκριμένοι ειδικοί το πέτυχε ο Αποστόλης, ένας φιλότιμος συντηρητής ασανσέρ, πτυχιούχος της ένδοξης τεχνικής σχολής “Χαρμόσυνος” στα Κάτω Λιόσια. Ο έμπειρος τεχνίτης από τη Νέα Χαράδρα Χαλκιδικής, ζήτησε την άδεια να ρίξει και εκείνος μια ματιά στο μηχάνημα. Μόλις πήρε το Οκ από τον Καθηγητή έπιασε στα χέρια του ένα σκεπάρνι και το άρχισε στις γρήγορες.

“Πάρε και αυτή, πάρε και τούτη “, επί τρία λεπτά το κοπάναγε, μέχρι που κάποια στιγμή το μηχάνημα δούλεψε. Άναψαν τα φώτα και άρχισε να παίζει μελωδίες, ρεμπέτικα και δημοτικά τραγούδια. Ο Καθηγητής χαμογέλασε και με το δίκιο του, καθώς το ελληνικό δαιμόνιο θριάμβευσε για μια ακόμη φορά.

Ο ταπεινός τεχνίτης “πήρε την ταυτότητα” των πολυδιαφημισμένων επιστημόνων και θύμισε σε όλους τον πολυμήχανο Οδυσσέα.

Πλέον το νερό είχε μπει στο αυλάκι. 

Ο Αποστόλης πήρε αμέσως προαγωγή με προοπτική αύξησης των αποδοχών. Αρκεί να το επιτρέψουν οι οικονομικές συνθήκες και βγούμε από τα μνημόνια.

Σαν μπόνους ο Προφέσορ του δώρισε ένα χαρτάκι με 2 παρολί από σημερινούς και αυριανούς αγώνες, με την ελπίδα ότι θα πάει καλά και θα τον αποζημιώσει για τη δουλειά του.
Οι σημειώσεις του Άχαστου περιελάμβαναν τα εξής σημεία :

ΠΑΡΤΕ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ

2ΑΔΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ
ΤΡΟΜΣΟ – ΡΟΖΕΜΠΟΡΓΚ: 2 DNB (ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ)
ΒΕΛΓΙΟ – ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ : 2 – 3 GOAL

2ΑΔΑ ΤΡΙΤΗΣ
ΙΑΠΩΝΙΑ – ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ : UNDER
ΠΟΛΩΝΙΑ – ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ : ΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΜΕ 1 ΓΚΟΛ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ.

Καλή επιτυχία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.