Σοβαρότητα συνιστά ο Καλαφατάκης

Ιδιαίτερη σοβαρότητα θα πρέπει να δείξουν οι παίκτες του ΚΑΟΔ κόντρα στο Μαρούσι σύμφωνα με τον Γιώργο Καλαφατάκη.

Ιδιαίτερη σοβαρότητα θα πρέπει να δείξουν οι παίκτες του ΚΑΟΔ κόντρα στο Μαρούσι σύμφωνα με τον Γιώργο Καλαφατάκη. Ο τεχνικός του ΚΑΟΔ τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να επιβάλλει το ρυθμό της προκειμένου να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουμε με μεγάλη σοβαρότητα. Είναι ένα παιχνίδι σημαντικό και για τις δύο ομάδες αλλά σίγουρα περισσότερο για το Μαρούσι. Ξέρουμε ότι το Μαρούσι το έχει σημαδέψει εδώ και καιρό. Για μας είναι ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να προσπαθήσουμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας και να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Θα συνεχίσουμε την δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις και θα παλέψουμε για την νίκη. Προερχόμαστε από μία πολύ καλή εμφάνιση και πρέπει να την διαχειριστούμε σωστά ώστε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε» ήταν τα λόγια του Γιώργου Καλαφατάκη.

Από την πλευρά του ο Έντβιν Μπάβτσιτς δήλωσε: «Το παιχνίδι με το Μαρούσι είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από αυτό με τον ΠΑΟΚ. Εμείς θέλουμε να μείνουμε προσγειωμένοι και να συνεχίσουμε την βελτίωση που παρουσιάζουμε στα τελευταία παιχνίδια. Για το Μαρούσι μπορεί να χαρακτηρίζεται παιχνίδι ζωής και θανάτου αλλά και εμείς δεν είμαστε αδιάφοροι και θα παίξουμε για την νίκη η οποία θα μας δώσει ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ελπίζω να γίνει ένας όμορφος αγώνας και να κερδίσει ο καλύτερος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.