Οι απίστευτες ανατροπές του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟ (vds)

Ντέρμπι «αιώνιων» το Σάββατο (16.00, TV-NS3) στο ΜΕΤΣ με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε μια αναμέτρηση που μπορεί να έχει φαβορί τους «ερυθρόλευκους» αλλά το παρελθόν έχει διδάξει ότι όλα τα αντίστοιχα παιχνίδια ξεκινούν από το 50%-50%.

Ντέρμπι «αιώνιων» το Σάββατο (16.00, TV-NS3) στο ΜΕΤΣ με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε μια αναμέτρηση που μπορεί να έχει φαβορί τους «ερυθρόλευκους» αλλά το παρελθόν έχει διδάξει ότι όλα τα αντίστοιχα παιχνίδια ξεκινούν από το 50%-50%. Ο Παναθηναϊκός θα ενισχυθεί στο μπλοκ με τον Μιχάλη Χριστοφορίδη που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Volleyleague με τους παίκτες του Δημήτρη Καζάζη να έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρώτη τους νίκη  στο πρωτάθλημα την προηγούμενη εβδομάδα επί της Κηφισιάς.
 
Στην αντίπερα όχθη οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν στο Ρέντη να διευρύνουν το σερί των εφτά συνεχόμενων νικών. Η ομάδα του Καλμαζίδη έχει να χάσει από τον Παναθηναϊκό από τον τρίτο τελικό της σεζόν 2009-2010 στη Γλυφάδα. Από τότε μέχρι σήμερα μετρούν «7 στα 7» με τις τρεις τελευταίες νίκες να συνοδεύονται από απίστευτες ανατροπές. Μέσα σε εφτά μέρες ο Ολυμπιακός στα τρία παιχνίδια που έδωσε με τον Παναθηναϊκό ανέτρεψε το εις βάρος του 0-2 σετ σε 3-2, γεγονός ανεπανάληπτο σε παγκόσμιο επίπεδο. Πέρσι οι δύο ομάδες έπαιξαν μόνο ημιτελικά τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο με τους ερυθρόλευκους να μετρούν 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Στο παρελθόν πάντως η υπεροχή όσον αφορά τα παιχνίδια πρωταθλήματος από το 1968 είναι με το μέρος του Ολυμπιακού. Στα 123 συνολικά παιχνίδια που έχουν δώσει οι δύο μονομάχοι τα 74 είχαν «ερυθρόλευκο» happy end ενώ 49 βάφτηκαν με πράσινο χρώμα. Οι «ερυθρόλευκοι» στα τελευταία τέσσερα χρόνια όπου οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα αγωνιστικά τους ξίφη κυρίως στους ελληνικούς τελικούς (πρωτάθλημα-Κύπελλο) μετρούν 4 κούπες (πρωτάθλημα 2009-2010), Κύπελλο (2009), Σούπερ Καπ (2010) με το κοντέρ στις νίκες στους τελικούς να γράφει 10 νίκες και 5 ήττες.

Δείτε από το www.novasports.gr σε video τις περσινές ανατροπές του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού αλλά και τις εκτιμήσεις στην κάμερα της Nova του «πράσινου» Μίλος Στοϊκοβιτς και του «ερυθρόλευκου» από φέτος Γιώργου Πέτρέα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.