Τούρκοι, Άραβες και στη …μέση η ΑΕΚ

Χάος με τα διοικητικά της Ένωσης, λίγα 24ωρα πριν τη γενική συνέλευση. Οι ...μισοί επιβεβαιώνουν ότι η εταιρία που συζητάει ο Αδαμίδης είναι η "Sabanci Holding" με έδρα την Τουρκία, ενώ άλλη διοικητική πηγή κάνει λόγο για εταιρία με Αραβικά κεφάλαια.

Χάος με τα διοικητικά της Ένωσης, λίγα 24ωρα πριν τη γενική συνέλευση. Οι …μισοί επιβεβαιώνουν ότι η εταιρία που συζητάει ο Αδαμίδης είναι η “Sabanci Holding” με έδρα την Τουρκία, ενώ άλλη διοικητική πηγή κάνει λόγο για εταιρία με Αραβικά κεφάλαια.

Όσο πλησιάζουμε προς την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, τόσο θα αυξάνονται οι πληροφορίες σχετικά με τους υποψήφιους επενδυτές στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Τη Δευτέρα πάντως, οι πληροφορίες που είδαν το “φως” της δημοσιότητας ήταν συγκεχυμένες, αφού κάποια στελέχη της διοίκησης υποστήριζαν ότι ο Σταύρος Αδαμίδης συζητάει με την επενδυτική εταιρία “Sabanci Holding”, η οποία έχει ως έδρα την Τουρκία. Πρόκειται για έναν όμιλο παγκόσμιου βεληνεκούς, ο οποίος δραστηριοποιείται και στη χώρα μας, αλλά φέρεται να έχει ως στόχο την επένδυση και στο χώρο του ποδοσφαίρου. Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η συγκεκριμένη Τουρκική εταιρία ενδιαφέρεται για την ΑΕΚ στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα σε διάφορα οπαδικά blogs επικράτησε πανικός, με τις απόψεις να διίσταντε. Μέχρι και αργά το βράδυ, στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ υποστήριζαν ανεπίσημα ότι η εταιρία με την οποία βρίσκεται σε συζητήσεις ο πρόεδρος της ομάδας έχει Αραβικά κεφάλαια και δεν έχει ως έδρα την Τουρκία, αλλά την ίδια στιγμή άλλοι “κύκλοι” της ΠΑΕ είχαν …διαφορετική άποψη. Συγκεκριμένα επιβεβαίωναν το ρεπορτάζ που είχε από το πρωί το “aek365”, σύμφωνα με το οποίο η προαναφερθείσα εταιρία είναι αυτή που έχει εκφράσει ενδιαφέρον.

Κοινώς …μπάχαλο και όπως φαίνεται αυτό θα συνεχιστεί μέχρι και το πρωί της Παρασκευής, όταν ο Νίκος Νοτιάς θα δώσει το παρών στη Γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ, στην οποία αναμένεται να κριθούν πολλά για την επόμενη μέρα της ομάδας. Ο μεγαλομέτοχος της Ένωσης πάντως θα έχει συνάντηση με τον Σταύρο Αδαμίδη και μια μέρα πριν τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης, ώστε να συζητήσουν τις όποιες εξελίξεις υπάρχουν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.