Νίκολιτς: «Προσοχή στους Κουβανούς!»

Τους Σεπέδα και Χιμένες υπέδειξε στους παίκτες του ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου, Ντούσκο Νίκολιτς, ως βασική απειλή εν όψει του πρώτου τελικού της Volley League (19/4).

Τους Σεπέδα και Χιμένες υπέδειξε στους παίκτες του ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου, Ντούσκο Νίκολιτς, ως βασική απειλή εν όψει του πρώτου τελικού της Volley League (19/4).

Ο Σέρβος κόουτς του Φοίνικα Σύρου ήταν σαφής στη σημερινή (18/4) ομιλία του προς τους παίκτες του εν όψει του πρώτου τελικού (19/4) με τον ΠΑΟΚ για την ανάδειξη του πρωταθλητή της Volley League της τρέχουσας περιόδου: «προσέξτε της κουβανική απειλή!».

Όπου «κουβανική απειλή», φυσικά, οι δύο Κουβανοί παίκτες του «Δικέφαλου», Χιμένες και Σεπέδα. Ο πρώτος «σκοτώνει» στην επίθεση, ειδικά αν βρεθεί στη μέρα του. Ο δεύτερος είναι ικανός να κάνει μεγάλη ζημιά σε όποιον αντίπαλο, τόσο επιθετικά, όσο και με το σέρβις. Στο παιχνίδι και των δύο εστίασε ιδιαίτερα ο Νίκολιτς και ζήτησε από τους παίκτες του Φοίνικα συγκεκριμένα πράγματα τόσο στο μπλοκ, όσο και στην υποδοχή.

Η προετοιμασία της ομάδας της Σύρου για τον πρώτο τελικό ολοκληρώθηκε ουσιαστικά σήμερα (18/4) το απόγευμα με μία τελευταία προπόνηση στο «Δ. Βικέλας». Αύριο (19/4), στις 10 το πρωί θα γίνει ένα τελευταίο χαλάρωμα και στη συνέχεια οι παίκτες θα αποσυρθούν για φαγητό και ξεκούραση. Τους περιμένει δύσκολο απόγευμα σε ένα γήπεδο που αναμένεται να είναι κατάμεστο, καθώς στη Σύρο υπάρχει ξεσηκωμός για το παιχνίδι…     
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.