Ξέσπασε ο Χάρντεν για το φάουλ και την απάθεια

Ο Τζέιμς Χάρντεν βγήκε στην αντεπίθεση, σχετικά με τη φάση που φέρεται να κάνει επιθετικό φάουλ, στα 2,7 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε της αναμέτρησης με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Ο Τζέιμς Χάρντεν βγήκε στην αντεπίθεση, σχετικά με τη φάση που φέρεται να κάνει επιθετικό φάουλ, στα 2,7 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε της αναμέτρησης με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Το ΝΒΑ παραδέχτηκε πως ο Αμερικανός παίκτης υπέπεσε σε παράβαση και ζήτησε συγγνώμη για την αλλοίωση του αποτελέσματος στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, όμως ο παίκτης των Χιούστον Ρόκετς ζήτησε να σταματήσουν οι επικρίσεις.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην αντίδραση των συμπαικτών του στον πάγκο των «ρουκετών», μετά το νικητήριο καλάθι που σημείωσε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οι παίκτες των Ρόκετς φαίνονται στα σχετικά βίντεο να μην πανηγυρίζουν το συγκεκριμένο καλάθι και οι φίλαθλοι της ομάδας του κατηγορούν για απάθεια. 

Ο Χάρντεν τόνισε για το συγκεκριμένο θέμα: «Νομίζω πως έγινε μεγάλο θέμα για το τίποτα. Περισσότερο ήμασταν αναστατωμένοι που φτάσαμε ως εκεί και χρειαστήκαμε ένα τέτοιο σουτ για να νικήσουμε, ενώ καθαρά ήμασταν καλύτεροι από το ξεκίνημα του αγώνα. Για αυτό, όσοι λέτε πως δεν ήμασταν χαρούμενοι, βγάλτε το σκασμό! Δεν μπορείς να πανηγυρίζεις ενώ ξέρεις πως αυτοί οι τύποι μπορούν να σε νικήσουν με σουτ ακόμα κι από το κέντρο. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος. Δεν νομίζω πως κάποιος ήταν ανάστατος επειδή κερδίζαμε το παιχνίδι. Παιζόταν όλη η σεζόν σε αυτή τη φάση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.