TGS 2018: Intragames lineup

Ultra Age, Super Cane Magic Zero, Mulaka και Guns, Gore & Cannoli 2H Intragames ανακοίνωσε σήμερα...

Ultra Age, Super Cane Magic Zero, Mulaka και Guns, Gore & Cannoli 2

H Intragames ανακοίνωσε σήμερα ότι θα δώσει παρόν στο φετινό Tokyo Game Show που θα λάβει χώρα στο εκθεσιακό κέντρο Mahukari Messe, στην Chiba της Ιαπωνίας. Το booth της κορεατικής εταιρείας βρίσκεται στην τοποθεσία Hall 3 C-15 και θα παραμείνει ανοικτό από τις 20 μέχρι και τις 23 Σεπτεμβρίου, όσες μέρες δηλαδή θα διαρκέσει και το Tokyo Game Show 2018. H Intragames “κατεβαίνει” στο TGS με τέσσερα games, αλλά και με αρκετά δώρα για τους παρευρισκομένους της έκθεσης. Ας δούμε αναλυτικότερα τόσο τα games, όσο και τα swag της κορεατικής εταιρείας.

Ultra Age (Next Stage)

Το Ultra Age εκ πρώτης όψεως δείχνει ως ένα Action-Adventure με έμφαση στο hack and slash στοιχείο. Θα μπορείτε λοιπόν να επιτεθείτε στους εχθρούς σας με φονικά combos στο στυλ της σειράς Devil May Cry. Εν τω μεταξύ, στη δυστοπική εκδοχή του πλανήτη μας στην οποία και λαμβάνει χώρα το Ultra Age, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με δεκάδες διαφορετικά πλάσματα, μπορείτε ωστόσο να αποφύγετε αρκετά εξ’ αυτών. Κατόπιν αυτού, θα πρέπει να “ζυγίσετε” τον κάθε αντίπαλό σας και να δείτε αν αξίζει να τον πολεμήσετε ή όχι. Οι developers έχουν χρησιμοποιήσει την Unreal Engine για την ανάπτυξη του παιχνιδιού και παράλληλα κάνουν λόγο για κάποια roguelike στοιχεία. Το ποια ακριβώς θα είναι αυτά θα το δούμε όταν κυκλοφορήσει το παιχνίδι. Όσοι περάσουν από το booth της Intragames θα πάρουν δώρο ένα desk mat με εικαστικό από το Ultra Age.

To Ultra Age θα κυκλοφορήσει το 2019 στο PS4.

Super Cane Magic Zero (Studio Evil)

Στην νέα δουλειά της Studio Evil αναλαμβάνετε να σώσετε τον κόσμο του WOTF, ο οποίος έχει χάσει τη σύνδεσή του με το internet. To εν λόγω Action RPG διακρίνεται για την χιουμοριστική αισθητική του και προσφέρει co-op για 2-4 παίκτες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Super Cane Magic Zero μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό άρθρο μας. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα πάρουν δώρο μια limited edition… πετσέτα με εικόνες από το TGS 2018.

To Super Cane Magic Zero θα κυκλοφορήσει εντός του τρέχοντος έτους για PS4 και Nintendo Switch.

Mulaka (Lienzo)

To Mulaka της Lienzo δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς αποτελεί ένα από τα καλύτερα indie games της χρονιάς, το οποίο και είχαμε βαθμολογήσει με 7.8 βγάζοντας την εξής ετυμηγορία:

“Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι το Mulaka είναι ένα από τα πιο “ιδιαίτερα” και ξεχωριστά games που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό, καθώς αποδίδει εξαιρετικά τις παραδόσεις της φυλής Tarahumara και βοηθά στην διάσωσή τους. Ο τρόπος με τον οποίο αποδίδεται η κουλτούρα των Tarahumara μέσω του οπτικοακουστικού τομέα του παιχνιδιού είναι απαράμιλλος και μαρτυρά το μεράκι των δημιουργών του. Στον αντίποδα το σύστημα μάχης του Mulaka μαρτυρά την απειρία τους, καθώς οι μάχες αποτελούν το… λιγότερο διασκεδαστικό κομμάτι του τίτλου. Αν είχε δοθεί μεγαλύτερη προσοχή σε αυτό τον τομέα, τότε πιθανόν να μιλούσαμε για ένα indie αριστούργημα.” Διαβάστε το review του Mulaka.

Σε συνεργασία με τη Lienzo, η Intragames θα αναλάβει την έκδοση του παιχνιδιού στην Ασία, μεταφράζοντάς το παράλληλα στα Κινεζικά, στα Ιαπωνικά και στα Κορεάτικα. Όσοι επισκεφτούν το booth της εταιρείας θα πάρουν δώρο ένα L file holder και ένα postcard σετ πέντε τεμαχίων με εικαστικό από το Mulaka.

Guns, Gore & Cannoli 2 (Crazy Monkey Studio)

H δεύτερη περιπέτεια του Vinnie Cannoli, επιζώντα από το zombie outbreak του πρώτου κεφαλαίου της σειράς, τον φέρνει αντιμέτωπο με ένα νέο αφεντικό της μαφίας, τον “Dark Don”. To Guns, Gore & Cannoli 2 προσφέρει μια αξιόλογη run and gun εμπειρία, ενώ παράλληλα υποστηρίζει online co-op για δύο έως και τέσσερις παίκτες. Όσο περισσότεροι παίκτες παίζουν πάντως τόσο περισσότερο αυξάνει και ο βαθμός δυσκολίας του. Όσοι ψάχνετε πάντως για ένα σχετικό εύκολο Platinum Trophy αξίζει να το δοκιμάσετε. H Intragames προσφέρει ως δώρο ένα πορτοφόλι για επαγγελματικές κάρτες που μπορεί να φορεθεί στον λαιμό σε όσους επισκεφθούν το booth της.

Το Guns, Gore & Cannoli 2 κυκλοφορεί από τις 9 Αυγούστου για PS4.

Πέρα των παραπάνω δώρων όλοι οι επισκέπτες θα λάβουν δώρο μια αναμνηστική βεντάλια, ενώ όσοι συμπληρώσουν και το σχετικό ερωτηματολόγιο θα αποκτήσουν μια “lucky charm magic” οικολογική τσάντα.

Κλείνοντας να σημειώσουμε ότι το review του Guns, Gore & Cannoli 2 θα δημοσιευθεί τις προσεχείς ημέρες, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.