Χουλτ: «Νίκη για να μείνουμε ζωντανοί» (photo)

Ο Νίκλας Χουλτ υπογράμμισε πως μια νίκη επί της Μπενφίκα, θα κρατήσει την ΑΕΚ «ζωντανή» στην υπόθεση πρόκριση στη φάση των «16» του Champions League.

Ο Νίκλας Χουλτ υπογράμμισε πως μια νίκη επί της Μπενφίκα, θα κρατήσει την ΑΕΚ «ζωντανή» στην υπόθεση πρόκριση στη φάση των «16» του Champions League. Ο Σουηδός μπακ ζήτησε τη συμπαράσταση των φιλάθλων της Ένωσης στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ υπογράμμισε πως η πρόκριση των πρωταθλητών Ελλάδος στους ομίλους είναι ήδη μια μεγάλη επιτυχία.

Χαρακτηριστικά, ο Χουλτ τόνισε στο match programme: «Για εμάς το γκρουπ στο οποίο βρισκόμαστε σίγουρα δεν είναι εύκολο, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Κάθε ματς σε αυτή τη διοργάνωση είναι πολύ δυνατό και είναι και πολύ σημαντικό. Ο στόχος είναι ένας και μόνος: να διεκδικείς και να παίρνεις από κάθε αγώνα ό,τι περισσότερο μπορείς, να δίνεις το καλύτερο που μπορείς να δώσεις. Θα μας κρατήσει ζωντανούς και θα μας δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε όσα περισσότερα πράγματα μπορούμε να διεκδικήσουμε σε αυτόν τον όμιλο. Με τον κόσμο δίπλα μας θέλουμε να κάνουμε το… κάτι παραπάνω».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Κατσουράνης δήλωσε στο match programme του αγώνα: «Επίτευγμα να βρίσκεται εδώ η ΑΕΚ, πραγματικά τεράστιο και νομίζω ότι ο κόσμος πρέπει να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές και την ομάδα με όλη του την ψυχή, δίνοντας το παρών στο γήπεδο σε όσες περισσότερες αναμετρήσεις μπορεί και ειδικά μετά από άσχημα αποτελέσματα. Τότε είναι που έχουν ανάγκη περισσότερο την υποστήριξή τους οι ποδοσφαιριστές, γιατί στα θετικά αποτελέσματα όλα είναι καλά και για τον προπονητή και για τους παίκτες, στα άσχημα είναι που χρειάζονται όλοι τους περισσότερο τη βοήθεια των φιλάθλων».

Το σχετικό ποστάρισμα:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.