Γκαρσία: «Πιστεύω ότι θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ»

Ο Πάμπλο Γκαρσία τόνισε στο Novasports.gr και στον Νίκο Γαβαλά, πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να φύγει με τη νίκη από το «Γ. Καραϊσκάκης» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Πάμπλο Γκαρσία τόνισε στο Novasports.gr και στον Νίκο Γαβαλά, πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να φύγει με τη νίκη από το «Γ. Καραϊσκάκης» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Ουρουγουανός τεχνικός της Κ20 του «Δικέφαλου» του Βορρά αναφέρθηκε και στη νίκη 1-0 της ομάδας του επί των «ερυθρολεύκων» στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, με το οποίο οι «ασπρόμαυροι» ανέβηκαν μόνοι πρώτοι στο πρωτάθλημα.

Αρχικά, ο Γκαρσία δήλωσε για τη νίκη 1-0 στου Ρέντη: «Ήταν ένα ντέρμπι πολύ δύσκολο. Και ο καιρός δεν ήταν πολύ καλός σήμερα. Φυσάει, έβρεξε λίγο. Αλλά το γήπεδο ήταν καλό. Συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί παίξαμε πολύ καλή μπάλα. Χάσαμε τέσσερις πέντε ευκαιρίες, αλλά ήταν καλοί και οι άλλοι. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στον αγώνα των ανδρών στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Είναι ντέρμπι. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε μια καλή φυσική κατάσταση και έχει καλή ομάδα. Πιστεύω ότι θα κερδίσει, γιατί έχει και καλούς παίκτες. Όμως είναι ντέρμπι και όλα είναι ανοιχτά. Να είναι ένα καλό παιχνίδι, με πάθος και καρδιά. Ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα και να επικεντρωθούμε μόνο στο ποδόσφαιρο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.