“Αμαρύσια” 2018, ραντεβού στο κλειστό του Αγίου Θωμά

Μία περίπου εβδομάδα έχει μείνει για τη μεγάλη γιορτή της ερασιτεχνικής πυγμαχίας, τα Αμαρύσια IV στο κλειστό γήπεδο του Αγίου Κοσμά στο Μαρούσι.

Μία περίπου εβδομάδα έχει μείνει για τη μεγάλη γιορτή της ερασιτεχνικής πυγμαχίας, τα Αμαρύσια IV – Αγώνες Πυγμαχίας. Την Κυριακή 21/10/2018 στο κλειστό του Αγίου Θωμά ο Νίκος Ανδρεάδης και οι συνεργάτες του έχουν ετοιμάσει μία ημέρα γεμάτη από πολύ δυνατούς αγώνες αλλά και μουσική επιστροφή στις ρίζες του Πόντου, με παραδοσιακούς χορούς από τον Σύλλογο Ποντίων Αμαρουσίου. 
Η προσέλευση του κοινού θα αρχίσει από τις 15:00 το μεσημέρι αναμένεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού μέχρι το τέλος, αφού τα «ζευγαρώματα» είναι απολύτως ισορροπημένα και άκρως ανταγωνιστικά. Αξίζει να σημειωθεί πως συμμετέχουν 6 σπουδαίοι Πολωνοί πυγμάχοι που θα βρουν απέναντί τους Έλληνες μαχητές έτοιμους να δείξουν το δικό τους πυγμαχικό επίπεδο.
Ο Νίκος Ανδεάδης βλέποντας πάντα διαφορετικά τον χώρο που χρόνια υπηρετεί υπόσχεται πως τα όσα θα γίνουν στο κλειστό του Αγίου Θωμά θα είναι η βάση για ακόμη σπουδαιότερα πράγματα για τις επόμενες διοργανώσεις, ανεβάζοντας τον πήχη ακόμη πιο ψηλά. 
  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.