Επίκληση στον… Αϊ Βασίλη!

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου βρήκε την ευκαιρία να περάσει σημαντικά μηνύματα στην "ασπρόμαυρη" οικογένεια μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ στο PAOK Sports Arena (3/11), για τον προημιτελικό του Κυπέλλου

Για τον Ηλία Παπαθεοδώρου ήταν κάτι σαν… δώρο η συζήτηση που έκανε με τους δημοσιογράφους στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, που ακολούθησε τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ στο PAOK Sports Arena. Ο Έλληνας τεχνικός του “Δικέφαλου” βρήκε την ευκαιρία να περάσει σωρεία μηνυμάτων στην “ασπρόμαυρη” οικογένεια.
Αρχικά, δήλωσε: “Ήταν μία πολύ μεγάλη πρόκριση για εμάς. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, για τη μεγάλη προσπάθεια κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου στα τελευταία λεπτά για τη διαχείριση. Ευχαριστούμε και τον κόσμο που μας έδωσε ώθηση για να πετύχουμε μια πρόκριση που θέλουμε πολύ”.
Σχετικά με τις δύο νίκες στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, τόνισε: “Η διαχείριση δύσκολων παιχνιδιών δεν εύκολη μέσα σε μία εβδομάδα. Υπάρχει ένα… «τρακάρισμα» δύο πραγμάτων. Βρισκόμαστε στις 3 Νοεμβρίου, αλλά υπήρχαν όλα τα χαρακτηριστικά «τελικού». Έπρεπε να ισορροπήσουμε την ψυχολογία μας, με την απαίτηση για τη νίκη, να δείξουμε βελτίωση, παίζοντας καλύτερα και να πάρουμε τη νίκη. Κι άλλες φορές έχουμε βρεθεί σε τέτοια κατάσταση και καταφέραμε να κερδίσουμε. Θεωρώ πως είμαστε σε καλό δρόμο σε αυτό το κομμάτι”.
Ερωτώμενος για το κέρδος του ΠΑΟΚ από τη νίκη-πρόκριση σε βάρος της ΑΕΚ, απάντησε: “Στην πραγματικότητα, είναι πολύ μεγάλο το κέρδος για εμάς. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που δεν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα τώρα. Κάθε νίκη είναι «τροφή» για εμάς. Αυτή η νίκη, μας δίνει τη δυνατότητα να κοιτάξουμε πιο μακριά. Από τέτοια πράγματα μόνο, δυστυχώς, παίρνουμε ενέργεια και ενθουσιασμό. Κάνουμε τεράστια προσπάθεια να προχωρήσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, να προχωρήσουμε στο Κύπελλο, να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα. Υπάρχει πίεση, γιατί είναι μεγάλος ο σύλλογος, αλλά μόνο από τέτοια παιχνίδια, παίρνουμε δύναμη”.
Σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο ίδιος πανηγύρισε τη νίκη εκτός πάγκου, λόγω της αποβολής του, δήλωσε: “Η νίκη φέρνει πάντα χαρά. Είμαστε ομάδα! Χάρηκα πολύ, γιατί και ο Κώστας (σ.σ. Χαραλαμπίδης) και ο Δημήτρης (σ.σ. Μενουδάκος) έκαναν πολύ καλή διαχείριση της κατάστασης. Είναι παιδιά που δουλεύουν πολύ, είναι όλη μέρα στο γήπεδο και χάρηκα πάρα πολύ, γιατί ουσιαστικά φάνηκαν άνθρωποι που είναι πίσω από μένα”.
Όσο για το πώς διαχειρίζεται ο ίδιος αυτή τη νίκη, υπογράμμισε: “Είναι ξεκάθαρο για μένα πως το ταβάνι της, η ομάδα, το φτάνει σχεδόν κάθε χρόνο. Η προοπτική για κάτι παραπάνω είναι πολύ δύσκολη, όπως είναι τα πράγματα. Αυτό μας προβληματίζει όλους, όχι μόνο εμένα. Είμαστε η μοναδική ομάδα χωρίς ιδιοκτήτη. Είμαστε ο… ακέφαλος Δικέφαλος! Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν παθολογικά την ομάδα. Προσπαθούν να την κρατήσουν ζωντανή και να την έχουν όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Δε μπορείς να κερδίσεις την ΑΕΚ με τριπλάσιο μπάτζετ, πέντε στις έξι φορές. Είναι κάτι παράλογο! Περιμένουμε να έρθει κάποιος Άγιος Βασίλης να μας φέρει ένα δώρο…”
Στο σημείο αυτό η συζήτηση… άναψε και σχετικά με τον Αϊ Βασίλη ο Παπαθεοδώρου διευκρίνισε: “Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, αν ο Αϊ Βασίλης έρθει μετά τη σημερινή (3/11) νίκη… Η ομάδα και με τον κ. Μαρκόπουλο έβγαινε στην τρίτη θέση, όχι μόνο πέρσι με μένα, που είναι σαν πρωτάθλημα. Η ομάδα πετυχαίνει τους στόχους της, πετυχαίνει υπερβάσεις σχεδόν κάθε χρόνο. Δε βλέπω κάποιο δώρο… Ελπίζω ίσως η πρόκριση, μια συμμετοχή στον τελικό… Είναι κρίμα, πάντως, γιατί υπάρχουν συνθήκες σε τόσο υψηλό επίπεδο, εκτός από το οικονομικό, με ανθρώπους να δουλεύουν συνεχώς”.
Η συζήτηση πήγε στο αν αυτή η δήλωση, σημαίνει κάτι για την παρουσία του ίδιου στην ομάδα. Είπε: “Οι άνθρωποι εδώ κάνουν αδύνατα δυνατά. Εγώ είμαι προπονητής. Ανέδειξα αυτό το θέμα λόγω της ερώτησης. Εδώ όλοι έχουμε όνειρα και φιλοδοξίες, είμαστε νέοι άνθρωποι. Θέλουμε να προοδεύσουμε και να κάνουμε καλύτερα πράγματα. Όχι μόνο εγώ. Βλέπω ότι θέλουν να είμαστε ικανοποιημένοι και να έχουμε ότι χρειαζόμαστε, αλλά…”
Και φυσικά το ζήτημα έφτασε μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, που λήγει το τρέχον συμβόλαιο του Παπαθεοδώρου, για να απαντήσει αυτός: “Δεν έχω κάτι στο μυαλό μου. Έχω ένα συμβόλαιο που θα τιμήσω μέχρι εκεί που πραγματικά πρέπει. Πέρσι με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και την επιλογή τους σε ένα δύσκολο ξεκίνημα. Χαίρομαι που δικαιώθηκα. Έχω πάρει τις αποφάσεις μου. Μέχρι το τέλος της σεζόν θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας”.
Για το ενδεχόμενο να συνεχίσει τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ και μετά το καλοκαίρι, απάντησε: “Δεν αποκλείω τίποτα. Είμαι σε ένα πολύ μεγάλο σωματείο. Έχω εξαιρετικές σχέσεις με όλους. Οι συνθήκες δουλειάς είναι οι καλύτερες. Ένα κομμάτι είναι πρόβλημα, το οικονομικό, αλλά πουθενά δεν υπάρχουν ιδανικές συνθήκες. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν φαίνονται, αλλά δίνουν και τη ψυχή τους στην ομάδα. Το μόνο που θα ζητούσα παραπάνω θα ήταν να μη χρειάζεται να παίζουμε με την ΑΕΚ για να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Η ομάδα έχει Έλληνες παίκτες, είναι σε καλό επίπεδο, έχει άριστες εγκαταστάσεις. Ο ΠΑΟΚ δεν σημαίνει μόνο πρωτάθλημα και τίτλους. Ακούω πως ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα. Ο κόσμος θα κάνει την ομάδα να παλέψει ακόμη περισσότερο”.
Σχετικά με το 22/22 στις βολές του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ, είπε: “Είναι πολύ σημαντικό το 22/22. Είναι ένα σημείο του παιχνιδιού που καθορίζει τον αγώνα. Έχουμε παίκτες που μπορούν να έχουν ευστοχία σε τέτοια σημεία. Το πετύχαμε στο τέλος και πήραμε τη νίκη”.
Για τους Παπαντωνίου και Πόουπ και την παραμονή τους ή όχι στην ομάδα, διευκρίνισε: “Το συμβόλαιο του Νώντα έληξε σήμερα. Ήταν πάρα πολύ συνεπής. Είχε εξαιρετική συμπεριφορά, παρότι δεν πήρε τις ευκαιρίες που του αναλογούσαν. Τον ευχαριστούμε για τη συμπεριφορά του. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια. Ο Πόουπ είναι παίκτης της ομάδας μας”.
Για τη μικρή συμμετοχή του Χάτσερ στον αγώνα με την ΑΕΚ εξήγησε: “Ήταν πολύ καλός ο Αθηναίου κι επειδή έχουμε μεγάλο ρόστερ, ο Χάτσερ έπαιξε οκτώ λεπτά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.