Στον Άλιμο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Μετά την περσινή... ευχάριστη παρένθεση του ΟΑΚΑ, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης επιστρέφει στο Δημοτικό κολυμβητήριο του Αλίμου.

Μετά την περσινή… ευχάριστη παρένθεση του ΟΑΚΑ, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης επιστρέφει στο Δημοτικό κολυμβητήριο του Αλίμου.

Οπως αποφάσισε η ΚΟΕ στην τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, η κορυφαία εγχώρια διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 29 Ιουνίου-1 Ιουλίου στον Αλιμο, όπου είχαν φιλοξενηθεί επίσης τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του 2009, του 2011, του 2014, του 2015 και του 2016. Σε ό,τι αφορά τις μικρότερες κατηγορίες, το Πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων και παίδων/κορασίδων θα γίνει από 19 έως 22 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη, ενώ η διοργάνωση των παμπαίδων/παγκορασίδων στο Βόλο (11-15 Ιουλίου). Τέλος, οι πανελλήνιοι αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών θα γίνουν στο Χαϊδάρι (ηλικίες 9-10 ετών) και στο Περιστέρι (ηλικίες 11-12 ετών), από 22 έως 24 Ιουνίου.

Το Δ.Σ. της ομοσπονδίας ενέκρινε τη συμμετοχή του Απόστολο Χρήστου στο μίτινγκ της Μασαλίας (6-8 Απριλίου), του Κριστιάν Γκολομέεβ στο γκραν πρι της Μέσα στις ΗΠΑ (12-15 Απριλίου) και των Κέλλυς Αραούζου και Δημήτρη Νέγρη στο Παγκόσμιο Κύπελλο κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα της Ντόχα (17/3). Επίσης, η Αραούζου και ακόμη ένας κολυμβητής θα αγωνιστούν στις 31 Μαϊου σε αγώνα opew water στο Παρίσι. Εγκρίθηκαν επίσης καμπ προετοιμασίας στο Φοντ Ρεμό της Γαλλίας (2-22 Απριλίου) για την Αραούζου, τον Νέγρη και τον Ανδρέα Γεωργακόπουλο, καθώς επίσης και στη Θεσσαλονίκη (18-30 Απριλίου) για τον Χρήστου.

Καταρτίστηκαν επίσης οι ομάδες για τις πολυεθνείς συναντήσεις κολύμβησης, που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 24-25 Μαρτίου. Πιο συγκεκριμένα, στη διοργάνωση εφήβων/νεανίδων, στο Γκρατς της Αυστρίας, θα αγωνιστούν οι Παπαστάμος (ΝΟ Χανίων), Βουγιατζής, Πεππέ (ΑΣΚ Ντερή), Μπολάνος, Γεωργακόπουλος, Ζαφειρόπουλος (Ολυμπιακός), Ράπτης (ΑΝΟ Γλυφάδας), Θώμογλου, Κιρτσόγλου (Αρης Θεσ.), Ασπουγαλής (Ηρακλής), Μέτσιου (ΑΕ Χαϊδαρίου), Καλογέρη (Ηλυσιακός), Χρυσανθακοπούλου (Θερμαϊκός), Παυλοπούλου (Ωκεανός), Μεντεκίδη (Νίκη Βόλου), Τάρλεβ (Γλαύκος Περιστερίου).

Στην αντίστοιχη συνάντηση παίδων/κορασίδων, στη Λεμεσό, θα μετάσχουν οι Ζουμπούλογλου (ΝΟ Καβάλας), Ι.Χρήστου, Κουτσούλας (Δελφίνια Περιστερίου), Βιολάρης (Μακεδονικός), Στάμου, Μητσάκου, Γεωργοπούλου (ΑΣΚ Ντερή), Γκικόπουλος (Παναθηναϊκός), Διασίτης (ΑΝΟ Αργυρούπολης), Ανδρεόπουλος (Δελφίνια Πτολεμαϊδας), Κουρουνιώτη (ΝΟ Βουλιαγμένης), Λαφτσίδου (ΚΑ Νάουσας), Αγγελάκη (ΝΟ Ηλιούπολης), Δαμασιώτη (Ωκεανός), Κεχαγιά (Αρης Θεσ.), Χατζηευφραιμίδου (Νίκη Βόλου).

Σε άλλες αποφάσεις του Δ.Σ.:

– Εγκρίθηκε η διοργάνωση του Μεσογειακού Κυπέλλου κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων στην Πάτρα (28-29 Ιουλίου), σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Δήμο Πατρέων, παράλληλα με την διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

– Εγκρίθηκε η συμμετοχή στο Ανοιχτό Ιαπωνικό πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης (26-29 Απριλίου) των Ευαγγελίας Πλατανιώτη και Εβελίνας Παπάζογλου.

– Ελλείψει επίσημων αγώνων, εγκρίθηκε η διεξαγωγή ανεπίσημης Ημερίδας Καταδύσεων για τις Κατηγορίες Α΄, Β΄ (29 Μαρτίου, ΟΑΚΑ), με σκοπό την επιλογή των αθλητών της πλατφόρμας που θα μετάσχουν στο μίτινγκ της Δρέσδης (26-29 Απριλίου).

Τέλος, η τακτική απολογιστική γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας για το 2017, θα γίνει τις 28 Μαρτίου και ώρα 15.00, στη Γλυφάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.