Διατήρησε τις ελπίδες για πλέι-οφ ο Πλατανιάς

Ο Πλατανιάς επικράτησε με 3-0 του Βύζαντα Μεγάρων στα Χανιά για την 26η αγωνιστική της Football League και διατήρησε τις ελπίδες για είσοδο στα πλέι-οφ. Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Μαρτσάκης (43'), Μιρτσέτα (45+1') και Ναζλίδης (82').

Ο Πλατανιάς επικράτησε με 3-0 του Βύζαντα Μεγάρων στα Χανιά για την 26η αγωνιστική της Football League και διατήρησε τις ελπίδες για είσοδο στα πλέι-οφ. Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Μαρτσάκης (43′), Μιρτσέτα (45+1′) και Ναζλίδης (82′).

Ο Πλατανιάς παρατάχθηκε στο γήπεδο με στόχο τη νίκη προκειμένου να διατηρήσει τις ελπίδες για είσοδο στα πλέι-οφ. Οι γηπεδούχοι ανέλαβαν από τα πρώτα λεπτά του αγώνα τον έλεγχο και προσπάθησαν να βρουν ελεύθερους διαδρόμους προς την εστία του Μιχελή. Αντίθετα ο Βύζαντας παρατάχθηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς και κυρίως στην κόντρα προσπάθησε να γίνει απειλητικός. Ο Πλατανιάς χωρίς να απειλεί ουσιαστικά ευτύχησε να προηγηθεί στο 43ο λεπτό Μαρτσάκη. Μάλιστα οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους με τον Μιρτσέτα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με τον Πλατανιά να έχει τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, ωστόσο να μην απειλεί. Η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος ήρθε στο 76ο λεπτό, όταν ο Μιρτσέτα έφυγε στην αντεπίθεση αλλά το σουτ που επιχείρησε απομάκρυναν σε κόρνερ οι αμυντικοί του Βύζαντα. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν και σε τρίτο τέρμα στο 82′ με τον Ναζλίδη και να πανηγυρίσουν μία σπουδαία νίκη τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

Πλατανιάς (Γ. Χατζηνικολάου): Λαζαρίδης, Μανουσάκης, Κουρτεσιώτης, Τζανής, Ραπτάκης, Δέντσας, Γκονζάλες, Μαραγκός, Ναζλίδης, Μιρτσέτα, Μαρτσάκης

Βύζαντας Μ. (Π. Τζαναβάρας): Μιχελής, Χριστοφιλέας, Λίτσης, Νταντάμης, Χάλαρης, Πέτρου, Οικονομόπουλος, Φαρούκ, Ροβίθης, Παυλίδης, Ηλιόπουλος

Διαιτητές: Μήτση (Πειραιά)
Βοηθοί: Κοντιζάς, Σγάντζος (Πειραιά)
4ος: Μουρτζάκης (Ηρακλείου)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.