Τσάμης: «Στόχος μας η τρίτη θέση»

Η κατάκτηση της τρίτης θέσης του πρωταθλήματος είναι ο μεγάλος στόχος του Κολοσσού, σύμφωνα με τον Άγγελο Τσάμη.

Η κατάκτηση της τρίτης θέσης του πρωταθλήματος είναι ο μεγάλος στόχος του Κολοσσού, σύμφωνα με τον Άγγελο Τσάμη. Ο Έλληνας παίκτης τόνισε πως οι Ροδίτες θα προσπαθήσουν για το καλύτερο στα ματς των ημιτελικών με τον Παναθηναϊκό, όμως έδειξε να έχει στραμμένη την προσοχή του στον μικρό τελικό των play off.

Αρχικά, τόνισε στην εφημερίδα «Sportday»: «Αξίζουν συγχαρητήρια και στην Καβάλα. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι το επαρχιακό μπάσκετ αξίζει να βρίσκεται στην Α1. Πρέπει να δοθεί το βάρος σε αυτό. Ζήτω η επαρχία».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Προφανώς και τα χρήματα δεν παίζουν πάντα ρόλο. Είμαστε μια παρέα και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που παίζουμε ειδικά τους τρεις τελευταίους μήνες. Η χημεία που έχουμε ως ομάδα, συνέβαλε ώστε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο».

Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Βασίλη Σίμτσακ: «Είναι αδελφικός μου φίλος, αλλά μέσα στο παρκέ ήμασταν αντίπαλοι. Οταν βρισκόμασταν ένας εναντίον ενός είχαμε και μια κουβεντούλα». Οσον αφορά εκείνον, είπε: «Ο προπονητής, μου δείχνει εμπιστοσύνη και εγώ κάνω ό,τι μπορώ».

Τέλος, τόνισε για τα ματς με τον Παναθηναϊκό και τους φιλάθλους της Ρόδου: «Τους θέλουμε μαζί μας. Χωρίς αυτούς δεν υπάρχει Κολοσσός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.