Κάλυψε τη ζημία ο Μπερλουσκόνι

Άμεσα και χωρίς δεύτερη σκέψη ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι κάλυψε τη ζημία 67,3 εκατομμυρίων ευρώ, στα ταμεία της Μίλαν.

Άμεσα και χωρίς δεύτερη σκέψη ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι κάλυψε τη ζημία στα ταμεία της Μίλαν. Ο ισχυρός άνδρας των «ροσονέρι» κατέθεσε στους λογαριασμούς της ιταλικής ομάδας 67,3 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με την ομάδα τη νέα σεζόν.

Το διοικητικό συμβούλιο της Μίλαν ανακοίνωσε πως τα έσοδα για την εφετινή σεζόν έφτασαν τα 266,8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ πέρυσι ήταν στα 253,2 εκατομμύρια ευρώ. Η ζημία για την ιταλική ομάδα μειώθηκε από τα 69,8 εκατομμύρια που ήταν το 2010, στα 67,3 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία κάλυψε άμεσα ο μεγαλομέτοχος της ομάδας.

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι τόνισε χαρακτηριστικά: «Οι ζημίες καλύπτονται πλήρως από την εταιρεία Fininvest. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω το πάθος του προέδρου Μπερλουσκόνι. Δεν μπορείς να μείνεις στην κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου μόνο με τα έσοδα που παίρνεις, ακόμα και αν είσαι η Μίλαν που έχει τα μεγαλύτερα έσοδα».

Στην συνέχεια, ο αντιπρόεδρος των «ροσονέρι» υπογράμμισε: «Το γήπεδο δεν αλλάζει. Τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης πωλούνται από την ιταλική λίγκα και από την UEFA, ενώ είχαμε αύξηση στα έσοδα από το Champions League. Ωστόσο, είχαμε μείωση των εσόδων από το πρωτάθλημα, λόγω του νέου νόμου. Δυστυχώς, στην Ιταλία όλες οι κορυφαίες μεγάλες χάνουν χρήματα και οι μικροί έχουν ένα μικρό κέρδος, επειδή οι δαπάνες τους και τα έσοδά τους παραμένουν τα ίδια. Μιλάμε για έναν ισολογισμό από ένα έτος, στο οποίο κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και το Σούπερ Καπ Ιταλίας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.