Αναστόπουλος: Γιατί να μην συνεχίσω;

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνει και την επόμενη σεζόν στον ΟΦΗ άφησε ο Νίκος Αναστόπουλος, στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ολυμπιακό. «Φύγαμε με ψηλά το κεφάλι από την διοργάνωση», πρόσθεσε ο προπονητής της κρητικής ομάδας.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνει και την επόμενη σεζόν στον ΟΦΗ άφησε ο Νίκος Αναστόπουλος, στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ολυμπιακό. «Φύγαμε με ψηλά το κεφάλι από την διοργάνωση», πρόσθεσε ο προπονητής της κρητικής ομάδας.

«Φύγαμε από μια διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι και αποχαιρετήσαμε τον θεσμό του κυπέλλου. Πέσαμε στην ατυχία να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας γνωρίζοντας ευθύς εξαρχής ότι η αποστολή μας είναι δύσκολη. Όμως θα ήθελα να σταθώ στην εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου όπου ήμασταν πολύ καλοί και το μόνο που μας έλειπε ήταν το γκολ. Ο κόσμος που είναι η δύναμη της ομάδας απέδειξε ότι αναγνωρίζει αυτήν την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές. Και ξέρετε πολύ καλά ότι σε παιχνίδια σαν και αυτό και ειδικά με αυτήν την ομάδα πρέπει να καταθέσεις το 101%. Έγινε και σήμερα και οι παίκτες έδωσαν το κάτι παραπάνω. Και εγώ αλλά και όσο είναι στην οικογένεια του ΟΦΗ πρέπει να είναι περήφανοι για την προσπάθεια που έγινε. Μετά από 23 παιχνίδια, πολεμήσαμε και θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι για να πάμε στον τελικό. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και είναι καιρός να επιστρέψουμε στις νίκες. Θα προετοιμαστούμε και θα ξεκουραστούμε και πλην του Ταυλαρίδη, θα είμαστε όλοι έτοιμοι. Γνωρίζετε καλά ότι αυτό το παιχνίδι πρέπει να το κερδίσουμε για πολλούς και διάφορους λόγους».

Για την παρουσία του κόσμου: «Ένα μπράβο στον κόσμο και αν μη τι άλλο έφυγε από το γήπεδο με ψηλά το κεφάλι. Αν θυμόσαστε καλά, στο τελευταίο παιχνίδι με τον Διαγόρα είχα πει ότι η ομάδα σε 2-3 χρόνια θα μπορεί να βάλει στόχους γιατί δεν γίνεται μια ομάδα όπως ο ΟΦΗ να μην βάζει στόχους. Ξέρετε ότι η φετινή χρονιά θα ήταν σημαντική. Δεν το δέχομαι να πανηγυρίζουμε επειδή σωθήκαμε. Αλλά, είμαστε ευχαριστημένοι ότι μέσα από τις δυσκολίες η ομάδα επανήλθε στην φυσική της θέση. Θέλαμε σε μια διετία να βάλουμε στόχους. Και φέτος που δεν ξεκινήσαμε για να βάλουμε ψηλά τον πήχη, είχαμε σε κάποια παιχνίδια εξωγενείς παράγοντες που δεν μας άφησαν να προχωρήσουμε. Σημασία έχει ότι αυτό που έχουμε στο μυαλό μας το πετύχαμε».

Για την ενδεχόμενη παραμονή του στον πάγκο του ΟΦΗ: «Γιατί να μην συνεχίσω και του χρόνου; Όμως δεν είναι της παρούσης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.