Πέτγουεϊ: Νίκη για τον κόσμο μας

Νίκη και μόνο νίκη θέλει ο Άαρον Πέτγουεϊ στο ντέρμπι με τον Άρη. Ο Αμερικανός του ΠΑΟΚ, πέραν της βαθμολογικής σημασίας της, θέλει να την αφιερώσει στον κόσμο της ομάδας.

Νίκη και μόνο νίκη θέλει ο Άαρον Πέτγουεϊ στο ντέρμπι με τον Άρη. Ο Αμερικανός του ΠΑΟΚ, πέραν της βαθμολογικής σημασίας της, θέλει να την αφιερώσει στον κόσμο της ομάδας.

Με την αναμέτρηση να διεξάγεται στο «Αλεξάνδρειο», ο «δικέφαλος του Βορρά» δε θα έχει τη συμπαράσταση των φιλάθλων του, με τον Πέτγουεϊ να τονίζει -μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103»- πως «αυτό θα είναι κάτι παράξενο. Είναι κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά. Εχω να τους υποσχεθώ πως θα παίξω με ακόμη περισσότερη καρδιά για να τους αφιερώσω την νίκη».

Ο ίδιος δεν έχει ξαναζήσει την ατμόσφαιρα που υπάρχει στα ματς μεταξύ των δύο «αιωνίων» της Θεσσαλονίκης. Του έχουν πει αρκετά όμως. «Εχω ακούσει πολλά για το ντέμπι, περιμένουμε πολύ κόσμο από πλευράς Αρη και αυτό είναι κάτι που θα μου αρέσει. Θα πάμε για το καλύτερο δυνατό. Θα πάμε για να πάρουμε την νίκη», εξήγησε.

Στο ματς οι παίκτες του Μαρκόπουλου θα πάνε με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη από του Κολοσσού. Ο Αμερικανός άσος μιλώντας για το εν λόγω ματς υπογράμμισε ότι «ο προπονητής μας μάς είχε ετοιμάσει κατάλληλα. Θεωρώ πως κλειδί για τη νίκη μας ήταν η άμυνα. Οσον αφορά τον στόχο του ΠΑΟΚ, θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο φινάλε».

Όσον αφορά στον ίδιο, που βρίσκεται στην αρχική πεντάδα της ομάδα, επεσήμανε πως «είναι όμορφο για να ξεκινάς στο παιχνίδι γιατί σου δίνει ρυθμό», ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν είναι  ευχαριστημένος με την απόδοσή του  απάντησε με ένα «όχι» και εξήγησε πως «μπορώ να προσφέρω ακόμη περισσότερα και να ικανοποιήσω τους φιλάθλους μας που περιμένουν περισσότερα σε εμένα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.