Λουίς Φαν Χάαλ: “Ο Πεπ να ασχολείται και με τους αντιπάλους”

Ο πολύπειρος τεχνικός αφού εξήρε τη δουλειά του Γκουαρντιόλα εν συνεχεία τόνισε και ποιο είναι το λάθος του Ισπανού τεχνικού.

Με δηλώσεις του στο France Football, ο Λουίς Φαν Χάαλ, προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους που ο Γκουαρντιόλα δεν κατέκτησε το Champions League με Μπάγερν και με Σίτι, ενώ μίλησε και για το ελάττωμα του Ριμπερί:

“Την τελευταία σεζόν κέρδισε όλα τα τρόπαια στην Αγγλία που θα μπορούσε να κερδίσει. Η αλήθεια όμως είναι ότι το τουρνουά με το υψηλότερο επίπεδο είναι το Champions League, ένα τρόπαιο που δεν κέρδισε ούτε με τη Μπάγερν ούτε με τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Πεπ επικεντρώνεται πάρα πολύ στην ομάδα του, χωρίς να δίνει σημασία στους αντιπάλους, οι οποίοι όμως πρέπει να γίνονται σεβαστοί. Νομίζω ότι το ξέρει καλά, αλλά προτιμά να επικεντρωθεί στην ομάδα του”. 

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Φρανκ Ριμπερί λέγοντας “Προπονούσα τον Ράικαρντ και τον Φίγκο, όταν ήταν πάνω από 30 ετών. Οι παίκτες αυτοί ήταν ανοιχτοί στις ιδέες μου. Αντίθετα ο Ριμπερί όχι. Σκεφτόταν περισσότερο τον εαυτό του παρά για την ομάδα. Εγώ πιστεύω στην ομάδα, όχι στη μονάδα. Εάν υπάρχουν μεγάλα ταλέντα στην ομάδα, πρέπει να προσαρμοστείς σε αυτά και είναι πιο δύσκολο να δημιουργήσεις ομάδα. Εξαρτάται από τη στάση του παίκτη, ο οποίος πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του ένα μέλος της ομάδας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.