Διαψεύδει για Σιόβα-Γκενκ ο Πανιώνιος

Μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού, οι φίλοι του Πανιωνίου, ζήτησαν και τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού.

Μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού, οι φίλοι του Πανιωνίου, ζήτησαν και τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τους παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας.
 
Το γεγονός ότι δεν θα έχουν τη δυνατότητα να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό έφερε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης περίπου 200 φιλάθλους των «κυανέρυθρων», οι οποίοι με καπνογόνα και συνθήματα επιχείρησαν να εμψυχώσουν τους παίκτες του Άκη Μάντζιου.
 
Σίγουρα, το έργο των «κυανέρυθρων» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μόνο εύκολο δεν θεωρείται, ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να τους στερήσει το δικαίωμα στο όνειρο. Στα αγωνιστικά, επιστρέφουν οι Σάμαρης, Κούτσι, Σκέμπρι, ενώ στη διάθεση του Μάντζιου τέθηκε και ο Κώστας Μενδρινός, του οποίου εκδόθηκε το δελτίο.
 
Εν τω μεταξύ, παίκτης του Πανιωνίου είναι ο Ζαν Ζακ Πιέρ, ο οποίος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.
 
Τέλος, η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει ότι ο Δημήτρης Σιόβας συμμετείχε σε προπονήσεις ομάδας του εξωτερικού.
 
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:
 
Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ διαψεύδει κατηγοριματικά δημοσιεύματα που θέλουν τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σιόβα να συμμετείχε σε προπονήσεις ομάδας του εξωτερικού, προκειμένου αυτές να αποτελέσουν και το κριτήριο για την απόκτησή του.
 
Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ δεν θα αποδεχόταν ποτέ να γίνει αντικείμενο… εξέτασης, ο οποιοσήποτε ποδοσφαιριστής της. Ειδικά για την περίπτωση του Δημήτρη Σιόβα, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, παρά μόνο πως αν η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής το επιθυμούσαν, ήδη θα είχε γίνει αποδεκτή μία από τις τουλάχιστον τρεις επίσημες προτάσεις που έχουν κατατεθεί στον σύλλογό μας, από ομάδες του εξωτερικού και οι οποίες ζητούσαν την άμεση απόκτησή του.
 
Η αξία του Δημήτρη Σιόβα αποδεικνύεται από τις 17 συμμετοχές σε όλα τα μέχρι τώρα παιχνίδια του πρωταθλήματος, στα οποία δεν έχει χάσει ούτε λεπτό, όπως και στα δύο παιχνίδια του κυπέλλου, που επίσης έχει αγωνιστεί σε όλη την διάρκειά τους και όχι από την (δήθεν) συμμετοχή του σε… προπονήσεις ομάδων ανά την υφήλιο. Ο παίκτης συνεχίζει τις προσπάθειές του με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, προκειμένου αυτός να πετύχει τους στόχους του, αλλά και ο ίδιος να διεκδικήσει θέση στην Εθνική Ελλάδος και όταν έρθει η ώρα, από κοινού με την ομάδα θα αποφασίσουν για το μέλλον του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.