Γαλακτερός: Ο παντοδύναμος Παναθηναϊκός…

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Παναθηναϊκό ο Νάσος Γαλακτερός, χαρακτηρίζοντας τον «παντοδύναμο», ενώ εξήγησε πως η περσινή του ομάδα ήταν η καλύτερη που έχει εμφανιστεί στην Ελλάδα.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Παναθηναϊκό ο Νάσος Γαλακτερός, χαρακτηρίζοντας τον «παντοδύναμο», ενώ εξήγησε πως η περσινή του ομάδα ήταν η καλύτερη που έχει εμφανιστεί στην Ελλάδα.

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM» και όταν ρωτήθηκε αν παρακολουθεί το άθλημα αναφέρθηκε στους Πρωταθλητές Ελλάδος και Ευρώπης λέγοντας ότι «παρακολουθώ όποτε μπορώ και πολλές φορές μπορώ να πω, τυχαία. Ο Παναθηναϊκός είναι παντοδύναμος. Έχει μία ισχυρή διοίκηση, η οποία δίνει αρκετά χρήματα στην ομάδα και φυσικά έναν προπονητή, ο οποίος είναι ο καλύτερος στην Ευρώπη. Κατά τη γνώμη μου, η περσινή ομάδα ήταν η καλύτερη που πέρασε από τα ελληνικά γήπεδα».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην πρώτη του συγγραφική προσπάθεια που φέρει τον τίτλο «Ο τελευταίος αγώνας» λέγοντας πως «είναι μία περιπέτεια. Το 2004 άνοιξα μία σελίδα στον υπολογιστή και άρχισα να γράφω. Ξεκίνησα με μία ιστορία από το νηπιαγωγείο και συνέχισα. Όσο μεγάλωνε η καριέρα μου, στις ομάδες που αγωνίστηκα και αφού τα έχω γράψει όλα αυτά, έκατσα και έγραψα μία ιστορία. Αυτό το μυθιστόρημα δεν το έγραψα με σκοπό να εκδοθεί. Είχα διάφορες καλλιτεχνικές ανησυχίες, όπως τη μουσική και συγκεκριμένα στο πιάνο, που έκανα πριν ασχοληθώ με τον αθλητισμό. Δεν είχα δοκιμάσει κάτι αντίστοιχο. Συνηθίζεται στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, αθλητές να γράφουν τις εμπειρίες τους και συμπεράσματα που έβγαλαν από τον αθλητισμό. Στο βιβλίο μου υπάρχουν στοιχεία, τα οποία θα μπορούσαν να βοηθήσουν έναν έφηβο, όσον αφορά την ψυχολογία πάντα. Το βιβλίο είναι αφιερωμένο, στον δημοσιογράφο, φίλο μου και μέντορά μου, Γιάννη Αντωνόπουλο. Πρωταγωνιστεί στο βιβλίο. Δυστυχώς έφυγε από κοντά μας και δεν πρόλαβε να το διαβάσει και αυτό είναι ένα παράπονο που έχω».

Τέλος, όσον αφορά στην προπονητική και το κατά πόσο σκέφτεται να ασχοληθεί με αυτή κάποια στιγμή, εξήγησε ότι «υπάρχουν πολλοί προπονητές στην Ελλάδα και δεν θα ενδιέφερε αρκετά. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μιλήσω στα παιδιά. Αυτό ίσως κάποια στιγμή να το κάνω. Αυτό είναι που αξίζει για μένα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.