Η προσοχή στο Σερβία-Βραζιλία

Από την έκβαση αυτού του αγώνα θα κριθεί πότε επιστρέφει στην Ξάνθη ο προπονητής της ομάδας, Μίλαν Ράσταβατς

Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος στο Μουντιάλ έχει στραμμένη την προσοχή του, όμως, στην Ξάνθη έχουν ένα λόγο παραπάνω να το κάνουν αυτό. Κι ο λόγος αυτός δεν είναι άλλος από τη συμμετοχή του προπονητή του ΑΟΞ, Μίλαν Ράσταβατς, στην παγκόσμια ποδοσφαιρική γιορτή, ως μέλος του τεχνικού τιμ της Εθνικής ομάδας της Σερβίας.
Την Τετάρτη (27/6), δε, οι Θρακιώτες πρόκειται να παρακολουθούν τη μάχη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Σερβίας απέναντι στη Βραζιλία με ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα θα κρίνει πότε επιστρέφει στην Ελλάδα και στη… ρουτίνα της δικής μας πραγματικότητας ο Ράσταβατς.
Αν η Σερβία πάρει αποτέλεσμα τέτοιο που την πάει πιο κάτω στη διοργάνωση, τότε ενδεχομένως η πρώτη συγκέντρωση του ΑΟΞ, που είναι προγραμματισμένη για τις 4 Ιουλίου θα γίνει χωρίς τον προπονητή της ομάδας. Σε αντίθετη περίπτωση, ο Ράσταβατς αναμένεται ότι μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο ή στο ξεκίνημα της ερχόμενης εβδομάδας το αργότερο θα είναι στην Ξάνθη.
Ήδη, το θέμα της προετοιμασίας της ομάδας έχει κλείσει, όμως, μένουν ακόμη ανοικτά μέτωπα στο αγωνιστικό τμήμα. Το πιο σοβαρό είναι οι μεταγραφές των παικτών που θα κλείσουν τα κενά στο ρόστερ, κάτι που δεν έχει προχωρήσει ακόμη λόγω δυσκολίας στον καθορισμό του μπάτζετ από πλευράς διοίκησης. Είναι ένα κομμάτι που αφορά και τον Ράσταβατς, οπότε η παρουσία του στην Ξάνθη το δυνατόν συντομότερα κρίνεται απαραίτητη


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.