Σκούφαλης: “Νίκη με ΑΕΚ”

Ο Μανώλης Σκούφαλης τόνισε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν σε θέση να πάρει στο κυριακάτικο παιχνίδι τη νίκη από τον ΠΑΟΚ.

Ο Μανώλης Σκούφαλης τόνισε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν σε θέση να πάρει στο κυριακάτικο παιχνίδι τη νίκη από τον ΠΑΟΚ. «Όλος ο κόσμος είδε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε το ματς. Είχαμε πάθος και θέλαμε πολύ να πάρουμε τη νίκη. Την άλλη εβδομάδα παίζουμε με την ΑΕΚ και πρέπει να είμαστε σοβαροί, και γιατί όχι να νικήσουμε», υποστήριξε 
μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM. Ο Σκούφαλης είπε ακόμη:

 Για τη σχέση του με τον Στέφαν Ντεμόλ
«Σίγουρα ήταν πολύ δύσκολο για εμένα το διάστημα που δεν έπαιξα μπάλα. Μου συνέβη πρώτη φορά στην καριέρα μου κάτι τέτοιο. Χθες, όμως, τα άφησα όλα πίσω. Είμαι υγιέστατος αλλά υπήρχε ένα σοβαρό πρόβλημα ανάμεσα σε εμένα και τον προπονητή.

Για την αφιέρωση της επανεμφάνισής του
«Δήλωσα πως όσα έχω πετύχει τα οφείλω στη μητέρα μου, η οποία με στήριξε και τώρα δεν είναι πια στη ζωή. Μου λείπει πολύ και χθες ένιωσα ότι ήταν δίπλα μου και μου έδινε κουράγιο. Νομίζω ότι όλα πήγαν καλά για την ομάδα και για εμένα. Πιστεύω ότι χθες ο ΠΑΣ έκανε το καλύτερο παιχνίδι του ως τώρα».

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Αναστασιάδη
«Δεν μπορώ να ξέρω αν η συγκεκριμένη είδηση επηρέασε την απόδοσή μας. Χθες κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Όποιος προπονητής είδε το παιχνίδι θα έχει σχηματίσει καλή άποψη για την ομάδα. Νομίζω ότι εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα πάμε πολύ καλά, αφού έχουμε υλικό να μείνουμε στην πρώτη κατηγορία».

Για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου
«Φέτος είναι και πολύ καλύτερο (γέλια)! Το τελευταίο διάστημα έχει χαλάσει λίγο, όμως ακόμη δεν έχει γίνει τόσο χάλια. Μέχρι στιγμής ο καιρός πάει πολύ καλά, αφού είχε να βρέξει περίπου δύο μήνες. Παίζει ρόλο και η υποδομή του γηπέδου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.