Συνεχίζεται η αναζήτηση παικτών

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς εξακολουθεί να τσεκάρει από κοντά διάφορες περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι ενδιαφέρον μετεγγραφικά την ΑΕΚ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς εξακολουθεί να τσεκάρει από κοντά διάφορες περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι ενδιαφέρον μετεγγραφικά την ΑΕΚ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης και ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Άλεξ Ντε Μπαρτόλο έχουν ξεχωρίσει ήδη ορισμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. 

Οι Γιόχαν Ταβάρες και Καφού είναι δυο παίκτες, που έχουν τραβήξει τα βλέμματα των ιθυνόντων της ΑΕΚ από την πορτογαλική αγορά, όμως η προσοχή έχει στραφεί και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Συγκεκριμένα, στο στόχαστρο της ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται ο Μάριους Στεπίνσκι της Ρουχ Χορζόφ, καθώς επίσης και ο Λούκας Ορμπάν της Βαλένθια. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η προσοχή του Μιλοβάνοβιτς θα στραφεί και στη γαλλική αγορά, όπου τις προσεχείς ημέρες θα τσεκάρει από κοντά ορισμένες περιπτώσεις παικτών, που έχουν προταθεί στην ΑΕΚ. Στόχος της διοίκησης είναι να προχωρήσει ο μετεγγραφικός σχεδιασμός, ανεξάρτητα με την κατάληξη της υπόθεσης παραμονής του Γκουστάβο Πογιέτ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.